Af en toe (of eigenlijk te weinig) maak ik kleine tekeningetjes en schetsen in m’n Midori Travelers Notebook. Een tijdje geleden tekende ik deze gekleurde vogeltjes. Ik vind de vogeltjes leuk en lief, ze maken me vrolijk! Elke keer als ik voorbij ze bladerde, bedacht ik me dat ik iets leuks met de vogeltjes zou moeten doen.

Ik maakte tijd, stoeide met m’n computer, had constant een liedje van Anouk in m’n hoofd (raad eens welke) en tadaa! Daar staan de vogeltjes digitaal te pronken. Gelukt! Wat vind jij van dit ontwerp? Een kanshebber voor een leuke poster voor op bijvoorbeeld de kinderkamer of een ander mooi hoekje in huis? Een nieuwe ‘Elskeposter’ in de dop? Laat het me weten!

Elske birds

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

13 Reacties

  1. Ik vind ze super leuk en lief!!! Zou wel een printje op de kamer van onze Viggo willen hebben! <3

  2. Hoi Elske,

    Ze worden steeds leuker! Ik word blij van deze vrolijke poster. Leuk strakjes op Suze haar eigen & vernieuwde peuterkamertje!

  3. Die zou ik meteen in de logeerkamer hangen. Voor onze lieve kleindochter, want één van haar eerste woordjes was " vovels" : vogels dus. En dan hebben we een mooie plaat om te bekijken voor ze slapen gaat.

Laat een reactie achter