Vandaag hebben de abonnees van 101Woonideeën het meinummer in de brievenbus gekregen en vanaf dinsdag ligt deze editie in de winkels. Voor mij een speciaal nummer, want een foto van mijn typemachine staat vermeld bij de rubriek ‘We’ve got mail’! Het bijbehorende interview met mij vind je op de blog van 101Woonideeën

Een kaart uit mijn eigen collectie prijkt in de typemachine, te koop in m’n blogshop. Bedankt 101Woonideeën, ik vond het erg leuk om aan mee te werken!

En nog een uittip voor morgen zondag 13 april: in Haarlem vindt de 3e editie plaats van Fort Festijn, een gezellig klein festijn met een mix van kleine cadeautjes voor de feestdagen, workshops en inspiratie. Ook 101Woonideeën is aanwezig op Fort Festijn om een gratis spoedcursus haken en een DIY paperworkshop te geven! Meer informatie over Fort Festijn vind je hier: www.fortfestijn.nl. Aanrader!

Nog een fijn weekend!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter