Moederdag, het is nog niet zover (11 mei pas) maar ik heb het er al druk mee. Ik hou nog even geheim waar ik precies mee bezig ben, maar leuk is het zeker! Een te gekke samenwerking en ik ga je er binnenkort absoluut meer over vertellen.

Voor de betreffende website (ja, ik hou het nog even vaag) maakte ik een paar foto’s van mijn werkplek. En waarom niet, ik deel ze hier alvast. Dus: this is where the magic happens!

Afgelopen week was er eentje met erg leuke vermeldingen op verschillende blogs:
De dames van Gewoon Leuker plaatsten een blog over de printable maandkalenders (lees het hier)! 
En wat een eer, ik sta in de top 5 van de meest inspirerende blogs van de maand maart op de prachtige blog van Marjolein, VanDieDingenDus (bekijk de blogpost hier).
En op de website van Fantastic Moms verscheen een interview met mij door Jessica en Martine. Super leuk om aan mee te werken (je leest het hier, als je me een beetje beter wilt leren kennen).
Super! Ik wens je een mooie week 🙂
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

Laat een reactie achter