En, heb je al koffie gedronken in de tuin? Of een terrasje gepakt in de stad? April begint met werkelijk geweldig weer maar we weten natuurlijk goed dat deze maand doet wat ze wil… Maar als het regent, denk dan: April showers bring May flowers! De quote op de kalender van deze maand. 
Alsjeblieft, voor jou!

Download hier de ‘April calendar 2014’ (PDF A4)

De regendruppels maakte ik van het prachtige papier wat je in het aprilnummer van 101 Woonideeën vindt. In het magazine van deze maand vind je ideeën die je zelf van het papier kan maken. Of kijk op de blog van 101 Woonideeën hoe je leuke kristallen van het papier maakt.

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Vergeet niet de hashtag #elskeposter of #elskeleenstra te gebruiken, dan kan ik alle foto’s terugvinden. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog en de allermooiste foto kan een setje van 5 Elskekaarten winnen. Doe je mee? Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Elke 1e dag van de maand vind je hier de door mij ontworpen en printable maandkalender.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter