Gelukkig nieuw jaar! Happy new year!

2015: Let’s do this!!
Is jouw nieuwe jaar goed begonnen? We gaan er dit jaar weer wat moois van maken! Ik neem nog een appelflap en een kopje sterke koffie en trakteer je vast op de ‘January calendar’. Alsjeblieft! Om al je afspraken, verjaardagen, notities en misschien je goede voornemens van deze spiksplinter nieuwe maand op te schrijven. 

Elke 1e dag van de maand blijf je hier mijn printable maandkalender vinden. En laat je me ook dit jaar via Instagram weten of hij een mooi plekje in je huis heeft gekregen? Tag me in je bericht (@elskeleenstra) en gebruik de hashtag #elskeposter. Dat zou ik te gek vinden! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog.

Download hier de ‘January Calendar’ (PDF A4)

Op naar mooie dagen, nieuwe dromen, nieuwe kansen en avonturen. Een frisse start! Ik wens je een schitterend nieuw jaar toe!

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

  1. Ik vind je kalender super mooi, maar ik zal hem niet gebruiken, omdat ik liever iets meer schrijfruimte heb in mijn kalender 🙂 Maar elke maand denk ik weer 'oeeehw die is mooi'

  2. De kalender is helemaal wat ik zoek, ontzettend leuk! Maar zou je erover na kunnen denken om de print van de volgende maand al een week eerder op de site te zetten? Dan kan ik hem vast invullen en weet iedereen in huis wat de volgende maand op de planning staat. Zou ik echt heel handig vinden!

  3. Pingback: 2015 free printable calendar

Laat een reactie achter