Nog één luie zondag en dan is de vakantie weer voorbij! Anderhalve week vol feestjes en gezelligheid. Alle praktische puntjes die ik zou wegwerken tijdens de vrije dagen staan nog allemaal op het lijstje, want van al die feestjes moet je ook weer even bijkomen. En eigenlijk was het niks doen en niets moeten wel het aller fijnste van deze vakantie. Hard werken kunnen we de rest van het jaar wel weer!

Met Oud en Nieuw trokken we net als vorig jaar met de vriendenploeg richting Drenthe. Met z’n 30-en in een huis, vlakbij het prachtige Drouwenerzand. Een mooie plek om een paar plaatjes te schieten. Deze dagen waren een heerlijke afsluiting van 2014 én een fantastisch begin van een nieuw jaar! 

Na zo’n fijne vakantie heb ik extra veel zin om weer aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën en plannen. De nieuwe vulling van m’n agenda is in gebruik, een een fris notitieboekje ligt klaar om gevuld te worden. 

2015, here we come!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Lekker fris beginnen aan 2015 met een nieuwe agenda en een nieuw notitieboekje. 🙂 Mooie foto's ook. Warme sfeer door de kleuren.

Laat een reactie achter