Tussen Kerst en Oud en Nieuw pakte ik mijn nieuwe notitieboekje en schreef de ideeën op voor 2015 die in me op kwamen. Eén van de ideeën die op papier belandde en steeds mijn aandacht trok was een persoonlijke uitdaging waarin ik aan de slag kan met één van de dingen die ik het liefst doe: mooie ontwerpen maken! En graag met meer kleur, meer variatie, en nog meer van mij! En het leven is zo simpel, dus ik ga het gewoon doen: een ‘weekly challenge’ met elke week een ontwerp van mij. Hier is nummer 1!
Old ways won't open new doors

Met elke week een fris ontwerp spaar ik in een jaar tijd 52 ‘Elske’s’ bij elkaar. De allermooiste ontwerpen ga ik natuurlijk laten drukken als kaart of poster en misschien nog wel een aantal andere producten. Ik heb er zin in! Heb jij ook nieuwe uitdagingen waar je mee aan de slag gaat in 2015?

Een mooie dag!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

12 Reacties

 1. Wat leuk Elske! Ik ga hier naar uit kijken!
  Ik heb ook leuke vooruitzichten dit jaar. Ik probeer meer leuke blog samenwerkingen aan te gaan met andere DIY bloggers om die liefde nog meer over het web te gaan verspreiden! Er staan in iig al 2 op de planning! Wat is nog een verrassing.
  Lieve groetjes Ceciel.

 2. Wow heel mooi! Ik ga je challenges volgen
  Voor 2015 ben ik samen met mijn vriendinnetje Helen ook een nieuwe uitdaging aangegaan. Wij zijn samen ook een DIY blog begonnen. Our happy place op het internet. Als je het leuk vindt, neem eens een kijkje op http://www.hipby.nl
  Groetjes,
  Kim

 3. Leuk idee om jezelf zo uit te dagen en een mooie collectie te verzamelen. Ik ben benieuwd naar je spreuken en volgende uitdagingen!

Laat een reactie achter