Op de allereerste lentedag kwam de regen met bakken uit de hemel. Wimke en ik vertrokken vrijdagmiddag met de ruitenwissers op standje heftig richting Hoofddorp, maar goed en wel over de Afsluitdijk brak een voorzichtige lentezon door en kleurde de hemel blauw. We waren op weg naar het kantoor van Sanoma, naar de redactie van 101 Woonideeën waar we uitgenodigd waren voor de 101 Bloggersdate!

Een hartelijk ontvangst met heerlijke thee een taartjes, kennismaking en leuke gesprekken met fijne mensen, een rondleiding op de redactie (where the magic happens!), en uitgebreid nakletsen onder het genot van een borrel en goede hapjes. Een topmiddag vol inspiratie!

Ik vond het een feestje om mee te maken en te zien welke ideeën naar boven borrelen in zo’n groep. Het waren genoeg! Monique, Marloes, Sigrid en Wimke, bedankt voor het initiatief, de gastvrijheid en de gezellige middag!

Ik ontmoette deze middag:
Wimke, JudithLonneke, FleurJannekeEllen, MarikeNinaRiaHeisAnnelies, Monique, Marloes en Sigrid. Wie weet tot de volgende #101bloggersdate!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

Laat een reactie achter