Een jaar geleden begon ik met bloggen (binnenkort een feestje hier, stay tuned!). Spannend vond ik het om m’n eerste ontwerpen online te zetten. Maar wauw, hoe leuk is het om zoveel enthousiaste reacties te krijgen! Het grootste succesnummer van mijn ontwerpen blijft nog steeds ‘Sometimes‘, voor velen een herkenbare quote.

Een kers op de taart na pas 1 jaar ontwerpen en bloggen is een vermelding in weekblad Flair deze week. En dat met een heuse poster van ‘Sometimes’! Je begrijpt: ik ben echt enorm trots! 

De Flair is nu te koop. Dus als je deze poster wilt bemachtigen dan ren je natuurlijk gauw naar de winkel voor Flair nr. 20! En de poster past natuurlijk perfect bij moederdag, dus ook in een lijstje met een papiertje en een strik erom een ideaal cadeautje.

P.S.: als je in de Flair de pagina met mijn poster omslaat zie je Wimke! Het is een heel klein beetje ‘ons’ nummer :). 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

  1. Wauw super tof! Ik had Wimke laatst al gemaild voor een eventuele samenwerking. Het leek mij leuk om een keer een soort bloggers/ig meeting te houden in de buurt. Ze zou het je geloof ik voorleggen, dus wie weet spreken we elkaar eens 🙂

  2. Heel gaaf! Ik vind het zo ontzettend knap van je dat je in een jaar zoveel bereikt hebt! Ik ga je poster delen op mijn blog (uiteraard met verwijzing naar jouw blog). Ga zo door!!! x Nicky

  3. Echt super tof dat je in zo'n groot blad mag staan met één van je geweldige posters.
    Ben nu ook heel erg benieuwd naar je feestje ter ere van je 1 jarig bestaan.
    Lieve groet, Rensina

  4. Ik zit net op de facebook pagina van een kennisje uit New Zealand en wat zie ik daar… jouw poster! Gepost door iemand uit Nashville Amerika. Vond het zo ontzettend leuk dat ik je dat toch even wilde laten weten. Elske goes global!!!

Laat een reactie achter