Als ik later groot ben, of zelf moeder ben, dan ga ik het anders doen… Vast iets wat iedereen wel eens heeft gezegd. Maar hoe vaak ik mezelf betrap dat ik de dingen, vooral met de famkes, precies hetzelfde doe. Ik hoor m’n moeder doorklinken in wat ik tegen mijn dochters zeg. Soms staat mijn mem naast me terwijl het gebeurt, en dan moet ze heel hard lachen. 

Mijn zusje Elisabeth stuurde me van de week toepasselijke inspiratie. Ik kroop meteen achter de computer en maakte er een ontwerp van. 

Dus mem, je bent een fantastische inspiratie bron (en nog veel meer). Deze is speciaal voor jou, dikke tút!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter