Voor vtwonen maakte ik weer een nieuwe blog met grafisch design in de hoofdrol. Geen poster of andere woonaccessoire deze keer, maar een mooie grafische verpakking waar mijn oog op viel: de thee van Teastreet!

Prachtige illustraties

Ik ontdekte Teastreet op het Creative Life event. Een doosje thee nam ik mee naar huis om te proberen en ik was om. Niet alleen door de smaak, maar ook door de mooie verpakking. Want die wordt opgesierd door prachtige illustraties. Teastreet is opgericht door Barbara en Eva, die na een afstudeerproject aan de Academie Artemis het project om wisten te zetten in een heel gaaf theeconcept. De illustraties van Teastreet zijn gemaakt door Nouch Amsterdam en La Scarlette, en het ontwerp van de verpakkingen door Alt-8. Ik hou ervan, dat er zoveel aandacht besteed is aan alleen al de verpakking van een product. Het is een cadeautje om te krijgen, en te drinken.

Theeproeverij

Voorlopig zijn we nog niet klaar met proeven: Teastreet verkoopt ruim 100 verschillende soorten thee. Een aantal smaken zijn kant en klaar verkrijgbaar in een doosje met theezakjes, maar de meeste smaken bestel je als losse thee. In een kleine verpakking, een grotere zak of in een handig blikje. Bij alle smaken staat vermeld of de thee cafeïnevrij is of je juist een boost geeft, op welk moment van de dag je deze het beste drinkt en of de thee ook koud te gebruiken is. Leuk, zelf je ijsthee maken op warme lentedagen!

Favorieten

Ga je ook rondkijken op Teastreet.nl? Kijk dan ook even in de shop. Je vindt er namelijk ook erg leuke thee-accessoires. Voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken! Mijn favoriet: de cadeauverpakkingen met verschillende soorten thee en de mokken met Teastreet-illustraties erop.

Wij gaan vanavond weer theezetten met Teastreet: een schepje verse thee in een filterzakje of theeklem in een mok heet water. Happy steeping!

X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter