Bordjes aan de muur

Donna Wilson

Bordjes aan de wand

Bordje, bordje aan de wand…

Sinds we de keuken twee jaar geleden hebben vernieuwd en daarbij de hele eet- en woonkamer hebben opgefrist, hangen er bij de eettafel een aantal borden aan de wand. Naast mooie posters vind ik bordjes aan de muur één van de leukste wandversiering. Nog steeds ben ik er niet op uitgekeken, maar het is wel tijd om de bordenwand een beetje aan te passen en uit te breiden met een paar verse exemplaren.

Ik heb een beetje de kriebels. Misschien komt het omdat ik in de werkkamer, die grenst aan de keuken, enorm aan het opruimen ben. Tussen de bedrijven door en ‘s avonds ga ik de hele kastenwand door. Alle mappen opruimen, papieren sorteren en vooral heel veel weggooien. Heerlijk en hoognodig, zo’n bezem erdoor! En ik doe het niet zonder reden, want de werkkamer krijgt binnenkort een lik verf en ik ga de indeling een beetje veranderen. Voor vtwonen schreef ik een blog over ons bordenwandje. En binnenkort krijg je op mijn blog de make-over van de werkkamer te zien!

Fijne dag! x Elske

 

Borden aan de muur

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter