Rieten lamp HK Living boven de eettafel

HK Living rieten lamp M

Sinds kort is er een heel leuk project gestart: samen met een 5 andere bloggers ga ik samenwerken met Vesta, een groot woonwarenhuis in Groningen. Voor hen ga ik content maken voor op hun website, oftewel heel gave blogs schrijven met mooie foto’s en tekst. Omdat wonen, fotograferen en schrijven voor mij een perfecte combinatie is, is dit een samenwerking die mij op het lijf geschreven is. Aan de slag dus! Inmiddels staan er al twee blogs live en is de planning voor het komende jaar gemaakt.

Vesta verkoopt een heleboel mooie woonmerken en het is geen straf om voor deze blogs ons eigen huis te gebruiken als achtergrond. Zo maakte ik eerder al een blog over het bijzettafeltje ‘Come here’ van WOUD en onlangs schreef ik over mijn favoriete lampen uit de shop van Vesta. Ik hing als wijze van test deze rieten lamp van HK Living boven onze eettafel. Wauw, deze lamp is niet alleen dubbel en dwars geslaagd voor de test maar is daarmee ook een kanshebber om de saliegroene Kartell Fly lamp (die normaliter boven onze eettafel hangt) van de troon te stoten. Op het verlanglijstje ermee.

Fijne dag! x Elske

Samenwerken met Vesta

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

 1. Hoi Elske, ik googelde op de lamp en kwam zo op je site terecht. Nu kan ik je gelijk het volgende vragen:
  – geeft de lamp op je tafel genoeg licht, zodat je goed een krant kan lezen? Lijkt mij dat door het riet de lamp ook op de muur/plafond effecten geeft, maar is dat ook op de tafel?

  Graag hoor ik je ervaring. Bedankt!

  Gr. Pip

  • Hoi Pip,
   Welkom op mijn blog :). Ja wat is het een mooie lamp he. Ik mocht hem uittesten en ik vind het een prachtige lamp voor boven de eettafel. Hij staat ook op mijn verlanglijstje!
   Aan de onderkant schijnt de lamp gewoon helder op je tafel, want daar zit immers geen riet voor. Dus prima om de krant er bij te lezen.
   Succes met kiezen!
   Groetjes en een fijne dag, Elske

 2. Hoi Elkse,
  Is dit de large versie van de lamp? (80cm doorsnee). Ik heb een lookalike gekocht voor ons nieuwe huis maar ben ergens een beetje bang dat ie te groot is ? maar als ik het bij jou zie vind ik het wel meevallen.

  Groetjes Eefje

  • Hoi Eefje,
   Dit is volgens mij de versie van 60 cm, dus de medium variant. Hij is wel te gek he, deze lamp! Veel woonplezier in jullie nieuwe huis!
   Groetjes Elske

Laat een reactie achter