Egelbroodjes

Egelbroodjes bakken

Vanavond de finale van Heel Holland Bakt en ik bakte vorige week deze schattige egelbroodjes. Voor DoenKids ging ik aan de slag in de keuken. Hoewel ik helemaal geen bakprinses ben, zijn deze herfstige broodjes best heel aardig gelukt. Deze schattige egelbroodjes zijn niet moeilijk om te maken en ook nog eens lekker! Een leuk idee om in de herfstvakantie of op een regenachtige woensdagmiddag te maken. Je leest hier op de blog van DoenKids hoe ik deze broodjes heb gemaakt.

En scroll snel verder als je wilt weten wie de Brabantia Bo Touch Bin heeft gewonnen!

Egelbroodjes

 

Egelbroodjes

Winnaar Brabantia Bo Touch Bin

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen aan de winactie van de Brabantia Bo Touch Bin en dank voor alle felicitaties voor mijn verjaardag. Top! Uit alle 118 inzendingen heb ik met behulp van een online nummer generator een winnaar getrokken (check mijn Instagram stories voor de trekking): de 18e reactie op mijn blog over de Bo Touch Bin is de gelukkige. Van harte gefeliciteerd Brigitte, jij mag een Bo uitzoeken! Ik ga je een mailtje sturen.

Fijne avond!
X Elske

Egelbroodjes

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter