Brabantia Bo Touch Bin

Jarig!

Het is zondagochtend, nog een beetje slaperig zijn we. Gister vierden Jelka en ik onze verjaardagen samen omdat zij woensdag jarig was en ik vandaag. Het was een erg gezellige dag met familie en vrienden en een borrel tot in de late uurtjes aan de keukentafel. Nu drinken we koffie en eten nog een stukje overgebleven verjaardagstaart of oranjekoek en Jelka kan de hele dag spelen met haar cadeaus. Best fijn, zo’n vrije zondag na een feestje. Want ook van te voren ben je (ik tenminste wel) druk met de boodschappen, de taart halen en het huis opruimen. Tijdens de verjaardagsvoorbereidingen maakte ik nog een paar foto’s van deze mooie aanwinst in onze keuken: een spiksplinternieuwe Brabantia Bo Touch Bin. En omdat het vandaag mijn verjaardag is, en geven nog veel leuker is dan krijgen, geef ik er ook eentje cadeau! Lees gauw verder.

Brabantia Bo Touch Bin

Brabantia Bo Touch Bin

Je hebt hem de afgelopen tijd misschien al eens voorbij zien komen, de nieuwste afvalemmer van Brabantia. Ik vind heel veel van Brabantia haar producten mooi, en van een super kwaliteit. Ook de nieuwe Bo Touch Bin past perfect in de rijtje. Het design is voor een prullenbak echt anders dan anders, geen item in je keuken dat je het liefst weg wilt stoppen. Door de vormgeving lijkt het net een klein kastje. Ik vind de hoge pootjes mooi én praktisch: het geeft een ruimtelijke effect en de stofzuiger en de dweil haal je er zo onder door. Ik koos voor een Brabantia Bo in de kleur ‘Mineral Golden Beach’, welke van de 8 kleuren is jouw favoriet?

Mijn nieuwe Bo heeft twee binnenemmers, zodat afval scheiden weer een stukje makkelijker wordt. Een binnenemmer van 11 liter voor het gft-afval en eentje van 23 liter voor het restafval. Na het snijden van de stengels van een vers boeket bloemen of het snijden van groente en fruit, gooide ik uit gemak de groenresten vaak gewoon in de prullenbak, want dan stond de kliko toch net te ver weg. Nu gooi ik het meteen gescheiden weg. Je kunt de Bo zelf samenstellen: kies voor 1 grote binnenemmer van 36 liter, 11 + 23 liter, of 3 binnenemmers van elk 11 liter. Kies wat jij handig vindt!

Win een Bo

Wil jij ook zo’n mooie afvalemmer in je keuken? Omdat je hem mooi vindt, of wellicht ook omdat je je afval beter en handiger wilt scheiden? Ik mag een Brabantia Bo Touch Bin weggeven! En om kans te maken hoef je niks ingewikkelds te doen: laat gewoon een berichtje achter op deze blog en volg mij en Brabantia op Instagram voor nog meer inspiratie. Meedoen kan tot vrijdag 20 oktober. UPDATE: deze winactie is afgelopen.

Wil je meer weten over de Brabantia Bo Touch Bin, zeg dan hier hallo tegen Bo.

Fijne dag! X Elske

Brabantia Bo Touch Bin

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Brabantia. Ik werk samen met merken en bedrijven die passen bij mij en mijn blog. Wil je ook samenwerken, neem dan contact met me op.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

119 Reacties

 1. Ten eerste gefeliciteerd!

  Ohhh wat is die gaaf! Ik moet mijn afval steeds buiten weggooien waardoor het scheiden vaak niet lukt. Dit zou ideaal zijn en mooi in mijn nieuwe keuken staan!
  Ik zou hem enorm graag winnen.

 2. Deze is zo nodig in onze keuken. (Die net een restyling heeft gehad en nog geen passende touck bin) En hoop ik echt dat ik hem win.

 3. Oeeeeeh lijkt me zo leuk om een naamgenootje in huis te hebben! En hij zal super mooi staan in ons nieuwe huis! Leuke actie en gefeliciteerdeeerd?

 4. Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd en ja, ik wil dolgraag een Bo’tje winnen! 🙂 Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en wonen net 2 weken samen. Bo zou fantastisch staan in onze nieuwe keuken!

 5. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, de witte staat al op m’n wish-list voor straks in m’n nieuwe huis ?
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een zonnige relax-dag gewenst!

 6. Jaaa wat een ontzettend kek ding!! Aangezien ik vrijdag jarig was zou dit ook zeker een ontzettend gaaf verjaardags cadeau zijn!

 7. Jaaa, deze afvalemmer zou prachtig staan in onze nieuwe keuken die we volgende maand krijgen!!

 8. Prachtig, wat zou dat een aanwinst zijn voor onze keuken! Modern met een retro twist. Ja, die wil ik, die wil ik, die wil ik wel winnen!

 9. Bo vind ik nu echt vintage stoer. Het allermooiste is dat hij in het zwart te krijgen is maar dan ook helemaal zwart en niet gecombineerd met rvs ofzo.

  Ik heb op dit moment gewoon geen prullebak omdat ik nog niet eentje ben tegen gekomen die ik mooi vind in mijn keuken. Groen afval gooi ik altijd in een bakje en dan de container in en aan mijn keukendeurtje hang ik een zakje voor het restafval.
  Geen gezicht dus?

  Dus deze prullebak zou een echte aanwinst voor mij en mijn keuken zijn.

  Fijne zondag nog??

 10. Van harte met je verjaardag! ?

  Ik zou dolgraag een gele Bo Touch Bin winnen, die gaat prachtig staan in onze keuken. Fingers crossed ??

  Fijne dag!

 11. Ten eerste gefeliciteerd!

  Oh en wat is die gaaf en praktisch
  Deze wil ik wel graag winnen om onder anderen deel te nemen aan mileu bewust afval scheiden.
  En natuurlijk een mooie eyecatcher in de keuken

 12. Hoi Elske,

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen!

  En zo herkenbaar, dat afvalscheiden niet een gewoonte is omdat we te lui zijn om naar de container te lopen… Best gek, in een tijd waar het juist de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn!

  Met de Bo is er dus geen enkel excuus meer. En wordt het aangename gecombineerd met het nodige. Mooi product! Vooral die in het Platinum!

  Liefs, Frouk

 13. Janneke van der Wal Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie dag om jarig te zijn! En wat een stijlvolle afval bin… zo kun je verantwoord en hartstikke hip afval scheiden en deze kun je ook nog met trots showen! Geweldig: ik ga heel hard duimen!!! ??

 14. Hoera! Voor je verjaardag en hoera dat we deze prullenbak kunnen winnen! Hij is heel gaaf.. heb tijdje terug de prullenbak naar buiten verhuist omdat ik m lelijk vond, uiteindelijk is dat ook niet ideaal. Nu wat kleins in een keukenkastje gepropt 😉
  Maar deze zou heel tof staan! En dan meteen meerdere vakken om het scheiden wat makkelijker te maken 🙂
  Liefs en een fijne dag nog!

 15. Gefeliciteerd met je verjaardag Elske!
  Ik zou deze Bo Touch Bin super graag willen winnen, omdat wij volgende maand gescheiden afval gaan inzamelen in onze wijk met 3 buiten bakken (!?) en ik nog geen idee heb (had) hoe ik dat ga (moest) doen, Maar nu weet ik het! Als ik hem niet win, ga ik hem kopen 🙂

 16. Hieperdepiep! Als je jarig bent moet je eigenlijk cadeautjes krijgen maar jij geeft ze gewoon weg zo leuk! Wist niet dat ik verliefd kon worden op iets als een prullenbak maar tis gelukt! Ik krijg ‘m niet meer uit mijn hoofd ?

 17. Gefeliciteerd Elske!

  Heb gelijk alle kleuren even bekeken. In ons nieuwe huis komt het interieur vooral in teken te staan van ‘durven’! Die knalgele is echt te gek! Wordt er helemaal vrolijk van!

 18. Een mooie prullenbak; het bestaat! Dit exemplaar zou niet misstaan in onze nieuwe oude jaren 30 huis. Fingers crossed ??

 19. Gefeliciteerd!! Over 2 daagjes ben ik ook weer aan de beurt.. ook ben ik net verhuisd en is dat afval nogal een struggle! Ik heb nu een kleine platinum bin, maar waar laat ik de rest! :p

 20. Happy B-day!!
  Ik en mijn 2 dochters zijn sinds kort verhuisd en hebben nu bijna onze inrichting compleet op een prullenbak na. Zo’n gave eyecatcher zou perfect passen in ons interieur!! Liefs

 21. Ik zou hem heel graag willen voor in onze nieuwe keuken, dan lukt afval scheiden vast beter en is het ook leuker omdat je telkens die mooie afvalbak ziet in plaats van een lelijke emmer

 22. Alleerst ‘fan herte lokwinske’ !!

  En ook ik doe graag mee aan deze ”Brabantia Pro Touch Bin – wedstrijd.
  Naast de mooie vormgeving, lijkt mij dit ook een ideale afvalemmer om als gezin nog bewuster het afval te kunnen gaan scheiden. Klein nadeeltje: te veel kleuren om uit te kiezen.

 23. Wat ontzettend mooi! Binnenkort krijgen we een nieuwe keuken, daar zou deze topper helemaal tot zijn recht komen!

 24. Fan herte! Wat een mooie afvalemmer, die mag wel gezien worden 🙂 Ik zou hem graag winnen voor mijn mem, die is vandaag toevallig ook jarig! Fijne verjaardag nog!

 25. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag!? wat een prachtige dag om jarig te zijn! Een hele fijne zonnige verjaardag gewenst!

  Daarnaast wat super dat je een Brabantia No weg mag geven!? Wij zouden hem ontzettend graag een plekje in ons nieuwe huis willen geven. Hij zou er prachtig staan, helemaal ons stijl!

  #duimenduimenduimen

 26. Nogmaals gefeliciteerd! Ik zal mijn motivatie van Facebook hier ook nog een keer vertellen:

  Ik zit niet op Instagram, maar ik hoop wel dat ik een kans heb om te winnen, want dit is de perfecte oplossing voor boven! Beneden lukt het al goed om het afval te scheiden, maar boven komt alles nog in 1 prullenbak.. dat kan beter natuurlijk 😉
  Ik zou voor een witte gaan met 3x 11ltr (1 voor plastic, 1 voor papier en 1 voor restafval). Het is jammer dat ze geen blauw tinten hebben (hint voor Brabantia 😉 )…

  Heel gaaf (maar helaas ook heel duur)!

  Fijne verjaardag Nog! ?

 27. Jahaa, deze is zó vet! Alleen ook zó vet duur…..ik solliciteer naar echtscheiding als ik deze koop. Maar wat zou de zwarte mooi staan in onze nieuwe stoere keuken! Kan ik ook meteen goed gescheiden inzamelen. Doe ik iets te weinig, ondanks dat ik voor een bedrijfje werk dat circulaire economie hoog in het vaandel heeft ;). Dus, beter voor mij en het milieu deze Bo in onze keuken. Daarom doe ik graag mee.

 28. Oooh wat zou ik die graag in onze keuken hebben staan shinen ? en dan ook in dezelfde kleur als die jij hebt (heb dezelfde koelkast en zie dat dat een hele fijne match is ?) nou fingers crossed!

 29. Gefeliciteerd met je verjaardag! ?
  Wát een toffe winactie, ik doe graag mee zodat ik weer wat ruimte kan maken in het gootsteenkastje!

 30. Renske ( renske_insta) Beantwoorden

  Van harte!
  Ik doe heel graag mee! In ons nieuwe huis, in een nieuw dorp zijn wij nu ook enthousiast aan het afval scheiden omdat hier ook echt alles apart wordt opgehaald.. hoe dit echt fijn te doen in huis is nog wel een beetje wennen! Ik denk dat deze mooie bo van brabantia voor ons echt een oplossing kan zijn en daarnaast past hij prachtig in ons interieur! Duimen maar!!

 31. Fan herte lokwinske beide! We hebben afgelopen jaar een oud pension uit 1928 gekocht en het is nog láng niet af, maar deze Brabantia zou wel de keuken alvast een flinke upgrade geven. Ik doe graag mee! ?

 32. Van harte gefeliciteerd, Elske!
  En wat een super mooie en handige afvalbak!
  Ik zou hem heel graag in mijn keuken hebben.
  Leuke win-actie!
  Groet,
  Lia Batenburg

 33. Ik waag heel graag een kansje voor deze bin! Had me al opgegeven om als tester op te treden maar helaas niet geworden. ? deze MOET gewoon in mijn keuken komen, in een open keuken is een prullenbak vaak een doorn in het oog maar deze mag er echt zijn! ??

 34. Ja ik vind ze heel tof! Vind zelf de witte het mooist passen in onze nieuwe keuken, maar vind zwart ook wel mooi. Inderdaad Superhandig om afval te scheiden en geen doorn in het oog, zoals vele afvalemmers! Ik zou er dus ook graag eentje winnen 🙂
  En jij natuurlijk van harte gefeliciteerd! Je hebt er mooi weer bij vandaag. Genieten!

 35. Om te beginnen van harte gefeliciteerd! Wij hebben net een nieuwe keuken en zijn nog opzoek naar een mooi dubbele prullenbak en laten we deze nou net op het oog hebben. Ik waag graag een kansje?

 36. GefleivittersEindelijk een afvalemmer die mooi is en gezien mag worden! En ook nog eens de mogelijkheid om je afval te scheiden, super handig!

 37. Kun je verliefd worden op een prullenbak? Ik wel na het zien van deze Bo! Mijn man vindt hem te duur voor een prullenbak. Hoe gaaf zou het zijn als ik er eentje win! Zou zo super zijn in onze nieuwe keuken. Daar staat nu nog onze oude, die trouwens ook kapot is… (ik vind prullenbakken zo lelijk!)
  Deze blijft door m’n hoofd gaan! Fingers crossed!!

 38. He elske!, van harte meid. Een prachtige dag om jarig te zijn. Een prachtige prullenbak zeg….cool…praktisch..stylisch en milieubewust ( voor mij een ideaal kado om hiermee aan de slag te gaan) ??

 39. Gaaf ding! Een zwarte zou mooi staan in onze nieuwe keuken! Staat nu een ronde crème Wesco, maar die ‘got to go!’

 40. Ohh h ? ? had ik net besloten om in onze nieuwe keuken GEEN prullenbak meer te doen omdat ik het zo lelijk vind een dan is hier opeens de oplossing. Wát mooi!

 41. Wat leuk dat je er een mag weggeven!! Ik zou zo graag de 3×11 willen in de kleur white!! Ze zien er zo te gek uit!! Veel succes nog met je te leuke blog!! Altijd heerlijk om te lezen en leuk om je te volgen op instagram!!

 42. Toevallig ‘ontdekte’ wij afgelopen week deze te gekke prullenbak. Zou straks heel mooi staan in onze nieuwe keuken!

 43. Oh jaaaa zo graag!! Die van mij is nu zo oud dat hij gebreken begint te krijgen. Maar na 10 jaar mag dat wel. En deze is ook van Brabantia dus de kwaliteit is altijd super! Ik duim!!

 44. Gefeliciteerd ?!

  En ja..ik doe ook graag mee om de Bo Touch Bin te winnen.

  Afval scheiden op een stijlvolle manier, daar hou ik van?! Helaas nog geen mooie kunnen vinden, deze viel gelijk op! En dat zou tegelijkertijd een supermooi kado zijn voor ons nieuwe huisje, de verhuisdozen staan hier al klaar!

 45. Gefeliciteerd dames!
  Wat een leuke weggever, zeg.
  Mijn hubbie is zo’n fanatieke afvalscheider! Maakt me trots hoor.. Maar stoor me ook vreselijk aan én een prullenbak én een plastic verzamelbak in onze keuken.
  Met Bo erbij wordt scheiden ook voor mij een stuk aangenamer vermoed ik 😉

 46. Geniet van je vrije zondag die over vloed aan zon heeft… Lijkt me leuk om winnen… Ik vind afval scheiden heel belangrijk en merk vaak dat de huisgenoten hier vaak geen wijs uitgeraken gevolg mama moet vaak opnieuw scheiden 😉 dat je 3 emmers kan gebruiken vind ik top net ideaal om pmd GFT en rest te scheiden en pas savonds alles op de juiste plaats buiten..

 47. Ik heb nog nooit zó’n mooie prullenbak gezien! Oehhh ik zou ‘m wel heel graag willen winnen. Duimennnnnnnn ?? Gefeliciteerd nog!

 48. Jaaaa supermooi! Ik heb hem al op de VT Wonen & designbeurs gezien en vind hem super. Idd door de hoge pootjes! De witte of zwarte variant zal erg mooi in onze keuken staan. Nu duimen maar!!

 49. Gefeliciteerd Elske!
  Prachtige prullenbak deze mag gezien worden in onze keuken.
  Op dit moment hebben, wegens gebrek aan een mooie afvalemmer, de afvalemmer in de garage. Niet handig . Deze mag zo in de keuken, wat een plaatje !

 50. Hiep hiep hoera!!
  Gefeliciteerd met je verjaardag en hoera omdat dit eindelijk de vervanging is voor m’n huidige prullenbak die met ducttape bij elkaar gehouden wordt?!!!
  Gaaf, dank.voor de.inspiratie en duimen maar? grtjs BB

 51. Van harte gefeliciteerd Elske. Wat een mooie aanwinst heb je. Ik vind Bo super handig met de afvalscheiding system en ook met zo’n mooie retro design en leuke kleuren. Love it!

 52. Hoera voor jou, hiephiep! ? Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad met veel liefs en cadeautjes (kan je mooi al dat cadeaupapier kwiit in die mooie BO ?). En wat is het heerlijk om iets weg te geven!
  Ik zou deze beauty graag neerzetten in mijn nieuwe keuken in mijn nieuwe huis dat volgend jaar klaar zal zijn. De spreekwoordelijke kers op de taart zeg maar!

 53. Wow wat is deze prachtig! Onze vuilnisemmer staat nu in een verdomhoekje in het washok, maar deze zou het licht mogen zien in de keuken! Liefde weer voor dit Dutch Design! ok, dan ga ik nu heeeeel hard duimen! Groetjes, Annelies (@dirksdotter)

 54. Janneke Lekkerkerker Beantwoorden

  Hoi,
  Als eerste nog van harte met jullie verjaardagen! Altijd weer drukke dagen idd.
  Maar nu de prullenbak, tsjonge wat een mooie en handige. Ik vind namelijk de prullenbak idd een onding in huis, maar deze zal ik met liefde plaatsen?! En die pootjes inderdaad super fijn om er zo met de dweil onderdoor te kunnen!!

 55. Allereerst van harte gefeliciteerd (nog op het nippertje..)! Hopelijk heb je een mooie dag gehad; het weer werkte in ieder geval goed mee!
  Ik zou dolgraag zo’n mooie prullenbak willen winnen! Scheiden van afval doen we al een tijd, met als gevolg dat we 4 bakken in onze keuken hebben staan (waarvan 1 in een keukenkastje): een voor restafval, een voor plastic, een voor papier en een voor gft. Niet bepaald mooi zo in je keuken… Wat zou het daarom fijn zijn om zo’n mooie, niet-op-een-prullenbak-lijkende Brabantia Bo Touch Bin in de keuken te hebben staan, waarin we al 2 soorten afval kwijt kunnen! ?

 56. ?? Me pick me!
  Mijn huidige prullenbak is heel nodig aan vervanging toe.
  En ik vond deze toen ik hem vorige week voor t eerst voorbij zag komen al gelijk helemaal leuk!

  Ps ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad! ?

 57. Chantal van Waardenburg Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd mevrouw van de leuke kalenders!! 😉 Wij maken graag kans op deze nieuwe leukerd.

 58. Engelien Perridon Beantwoorden

  Nog van harte en ik doe graag mee aan deze super leuke aktie !! Misschien wordt ik dan nu dan ook bewuster in scheiden van afval :))

 59. Wat een leuke actie, bij ons staat de prullenbak in de bijkeuken omdat deze niet staat bij de keuken.
  Maar deze bo van brabantia mag wel in de keuken staan.

 60. Alsnog van harte gefeliciteerd!!!
  Wát een mooie afvalbak en wat handig!!!! En wat grappig dat ie Bo heet, zo heet mijn dochter ook!!! De kleuren rood en geel passen niet bij mijn inrichting, maar één van de andere kleuren zouden schitterend staan in mijn keuken!!! Ik ga heeeeeel hard duimen!!!!

 61. O, gaaf! Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe bak voor in de keuken. Ik heb deze op internet voorbij zien komen maar wilde hem eigenlijk eerst in het echt zien, want het is toch een hele uitgave. Helaas hier nog niet gevonden, dus ik ga nu duimen!

 62. Martina van der Bij Beantwoorden

  Als eerste wil ik je nog feliciteren met je verjaardag en als tweede…. deze prullenbak is echt een plaatje om te zien!! Ook vind ik het super dat je je afval makkelijk kunt scheiden met deze hippe bak, kan ik dat mijn kids ook alvast gaan bijbrengen! Mijn eigen prullen… uhh roestbak kun je op het moment beter zeggen haha is écht toe aan vervanging, dit zou dus zooo goed van pas komen. Wij gaan hier duimen…

 63. Wauw! Eindelijk een écht ander ontwerp afvalemmer. Love it! Ik heb mijn huidige afvalemmer de keuken ‘uitgebonjourt’, maar deze Bo mag de keuken in hoor 🙂 ! Ik win dus graag…………..

  Ennuh, nog van harte gefeliciteerd!

 64. Wat een prachtige foto’s!
  En uiteraard gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee voor Bo. Afval scheiden én er mooi uitzien, dat is toch geweldig. Zo’n exemplaar wil ik ook wel
  X
  Joyce

 65. Ik zou deze Brabantia Bo heel graag willen winnen voor mijn zusje. Ze is net verhuisd en de juiste prullenbak vinden is de moeilijkste kwestie van de hele inrichting 🙂 Ze zoekt naar een prullenbak in een lichte kleur met een platte achterkant, dus ik denk dat ze deze perfect vindt!

 66. Hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad?! Wat een leukerd die Bo! Leuk voor ons nieuwe huis waar we begin november de sleutel van krijgen! Kunnen we eens eindelijk fatsoenlijk gaan scheiden, geen rondslingerde plastic zakjes mee!?

  Liefs Suus

 67. Hoi Elske,

  Mijn vriend is zeeman en komt volgende week weer thuis na 4,5 maand onderweg te zijn geweest. Een week daarna gaan we voor het eerst samenwonen, iets waar ik súper veel zin in heb en heel erg naar uitkijk. We hebben nog veel spullen nodig, waaronder een goede prullenbak. Gezien het feit dat we in een appartement gaan wonen en geen containers krijgen, zou deze prullenbak een super oplossing zijn! Zo kunnen we toch ons afval netjes scheiden. Daarnaast houden we allebei van een eenvoudige en strakke vormgeving. Fingers crossed dat we deze functionele beauty winnen!

  Liefs,
  Elske

 68. Suuuuper mooi! Ik schaam mij bijna voor onze oude rvs-prullenbakken… ??. Deze Bo kan ik met trots gebruiken! En handig hoor met de gescheiden emmers! Ik doe mee!!

 69. Hé wat leuk, ik ben ook op 15 oktober jarig! ☺️ Deze prullenbak in het zwart zou ik dus een heeeeeel leuk verjaardagsgeschenkje vinden, haha! ? Hij stond al op m’n verlanglijstje vanaf het moment dat ik hem zag. Ideaal voor in ons nieuwe huis. #wishmeluck

  Liefs, Marijke

 70. Annemiek van der Meer Beantwoorden

  Dit is de eerste prullenbak die ik mooi vind! De kleur op de foto’s hierboven is ook mijn favoriet. Op dit moment hebben we een lelijke rode afvalbak, waarvan het voetpedaal slecht werkt. Een nieuwe prullenbak zou zeer welkom zijn!

 71. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Wat leuk dat jij trakteert met zo’n geweldig cadeau! Ik ben dinsdag jarig dus dit cadeau zou heel welkom zijn! Nu duimen maar ??

 72. Wat een beauty en dat voor een afvalbak ?. Ik doe heel geaag mee omdat ik nog steeds een oplossing zoek voor her afval in omze pantrykeuken.

 73. Ooh zo tof zijn deze. Bij de give away van Brabantia viel ik niet in de prijzen. Dus ik waag graag een gok. Ik vind ze allemaal zo gaaf, maar ik zou denk ik toch voor de gele gaan.

 74. Dat zou geweldig zijn en mijn kleine maar fijne keuken helemaal afmaken. Super handig want zo kan ik er nog een mooie box voor oud papier onder kwijt! Ik heel blij en het milieu ook! ?

 75. Oh, wat zou deze mooi staan in mijn kleine Amsterdamse keuken!
  Door die hoge pootjes lijkt hij minder massief en dan ook nog gelijk je afval kunnen scheiden! Ik ben verliefd!

 76. Eindelijk een bak die ook mooi is! Deze zou goed van pas komen, nu liggen er op de keukenvloer stapeltjes papier en zakken voor het plastic… ??

 77. Nog gefeliciteerd! Ik ga voor de “beter let as net” kans ☺️
  Lijkt me een super handige prullenbak, we zijn onlangs verhuisd en de oude prullenbak is klaar om in een groter prullenbak te worden weggegooid…… maar ja dan moet er wel iets nieuws & passends komen!
  En dat zie ik idd ook wel in deze brabantia bo ? stylisch & functioneel ??
  I

 78. Wat een prachtige touch bin, De passion red zou perfect in onze grijze keuken met rode accenten passen. En ja, ik ben fanatiek in het afval scheiden. Dus weg met alle losse bakjes en alles in één. Super.

 79. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Enne de witte of platinum zou hier perfect staan. Eigenlijk zou ik liever meer kleur bekennen maar de keuken moet zelf nog een likje verf krijgen en dus houden we het even rustig

  Duimen maar!!

 80. Wauw wat is ie toch gaaf! Super handig ook dat ie op pootjes staat inderdaad. Over 2 weken gaan we verhuizen en deze zou heeel mooi staan in ons nieuwe keuken!
  En nog gefeliciteerd natuurlijk!

Laat een reactie achter