Zondagochtend, 11.00 uur: Wimke pikt me thuis op en samen zetten we koers naar Haarlemmerliede, Fort Penningsveer. De locatie van Hééérlijk, kookschool en sfeercatering, en de plek van de Bloggerslunch 2014. Een mooie, zonnige dag voor een lunch met medebloggers!

Eddy en Femke van Hééérlijk en Sandra van Accessorize your home organiseren samen de Bloggerslunch. Een spontaan idee van Sandra, wat inmiddels is uitgegroeid tot een terugkerend evenement. Doel van de dag: genieten van heerlijk eten en drinken én (bij)kletsen met medebloggers.

Op het menu stonden allerlei heeerlijke Arabische gerechten, natuurlijk geserveerd met verse muntthee. Drie uren tafelen, kletsen en een rondleiding van Eddy rond het prachtige fort. Een topmiddag die om is gevlogen!
Afgelopen weekend lanceerden Femke, Eddy en Sandra de prachtige nieuwe site van de Bloggerslunch, compleet met kersvers logo! Kijk voor meer info over de lunch, eerdere edities en toekomstige activiteiten op www.bloggerslunch.nl.
Geïnspireerd door het fantastische eten en de gezellige middag maakte ik onderstaand ontwerp. Het is een Iers gezegde en past wat mij betreft perfect bij de Bloggerslunch. Nogmaals dank Femke, Eddy en Sandra. Ik zeg tot gauw!

De aanwezige bloggers: 
– Iris van der Meer – 21Lampshades

– Teresa Micheile Henderson – Vintage Rose Brocante
– Nelleke ten Brinke – Aesthetic You
– Souraya Hassan – Binti Home
– Jacqueline vd Pas-van Silfhout – Just Jackie
Stella Maye – Mrs Darcy/Showhome
– Wimke Tolsma – Wimke Tolsma
– Marloes Schut –Things I love/101 woonideeën
– Susanne Pouw van der Bor – Suus loves
– Katja Volmerink van de Riet – Mint & Mocha
– Carlotte Mos – Ocher
– Pascale de Jong – Een Indruk
– Marieke van Proosdij – Pimpelwit
– Amy van Leeuwen – Favoriet van Amy
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Klinkt alsof het gisteren net zo gezellig was als vrijdag! Mooie toepasselijke spreuk!! 🙂
    Ik heb nu al zin in de volgende Bloggerslunch!

    Groetjes,
    Femke

Laat een reactie achter