Al een aantal jaren heb ik een vaste traditie. In de weken voor kerst struin ik de kerstafdelingen af voor dat ene, mooie item. De kerstspecial van het jaar! Sinds Wimke en ik elkaar kennen hebben we samen deze jaarlijkse zoektocht verheven tot onze ‘decembermissie’.

 

Ook een gekregen kersthanger wordt aan de speciale collectie toegevoegd. Een klein belletje uit een kerstpakketje van oud-collega’s of een knutsel van de peuterspeelzaal van de famkes. Of een zelf gevonden exemplaar op die gezellige kerstmarkt of gewoon bij de Hema (maar dan wel een prachtige item van Return to Sender). Zo zit er aan elke kerstspecial een herinnering.

 

Omdat de collectie specials inmiddels aardig uitgebreid is, besloot ik ze samen in de houten kerstboom te hangen. Jelka wilde me graag helpen en dat deed ze als de beste. De boom kocht ik een aantal jaren geleden bij Wonen met Lef. De sterretjesslinger is van de Ikea.

 

En klaar is de ‘specialsboom’! Stap 1 is gezet om ons huis in kerstsfeer te brengen. De echte boom laat nog even op zich wachten.

 

Via Instagram zie ik de printable december kalender regelmatig voorbij komen. Komende week plaats ik een overzichtje! Heb je ook een mooie foto met de kalender erop? Tag me op Instagram (@elskeleenstra) of gebruik de hashtag #elskeposter.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Leuk he?! Wij mochten vroeger elk jaar een bal/hanger uitzoeken voor in de boom. En mijn moeder wacht nog steeds met het versieren van de boom tot ik thuis ben. Mijn zusje kijkt liever toe terwijl ik het heel leuk vind om alles in de boom te hangen. Mooie spulletjes heb je!

  2. Ik geloof dat ik ook een traditie begin te ontwikkelen, ieder jaar een groepje items zelf maken en een steeds vollere boom ;-). Jij hebt hem ook nog niet dus, ik ging bijna denken dat ik de enige was.. Dit is in ieder geval al wel fijne voorpret!

  3. Die traditie houd ik er ook in thuis! Heerlijk elk jaar iets toevoegen en nu de kids iets groter worden gaat het steeds meer leven. Zo gezellig! Mooi boompje zo!

Laat een reactie achter