Sinterklaas heeft nog maar nauwelijks (of nog helemaal niet) koers gezet terug naar Spanje en ik ben al druk aan de slag met kerst. Al een aantal jaren maak ik zelf de kerstkaarten en aangezien onze adreslijst behoorlijk lang is, is het best een klusje. En omdat ik mijzelf al iets langer ken dan vandaag, besloot ik eens op tijd te beginnen… 

De afgelopen jaren maakte ik kaarten met stempels. Dit jaar besloot ik kerstkaarten te maken met leuke maskingtape. In de winkel van Studio Stationery vond ik de prachtigste kleuren en liep ik ook tegen het te gekke eco papiertape van Studio Formo aan. Die moest ik hebben! Ik zag meteen de basis van mijn kerstkaarten 2013 voor me. (Let op: de eco papiertape is alleen in de winkel van Studio Stationery verkrijgbaar, de maskingtape is volop online verkrijgbaar.)

Nog even langs de Hema voor blanco postkaarten en wat stickertjes. Met de tape en een zwarte fineliner ben je helemaal klaar om de leukste, en eigenlijk heel simpele, persoonlijke kerstkaarten te maken. Let’s get busy!
Met de eco papiertape van Studio Formo maakte ik een aantal verschillende versies. Helemaal zwart-wit of juist wat kleur erbij. Met de diverse maskingtapes maak je in een handomdraai je eigen kaartenlijn. Met de zwarte pen schrijf je een kerstwens en teken je de finishing touch. 
Met de maskingtapes van Studio Stationery maakte ik eenvoudige kerstboompjes. De stickertjes fungeren als kerstballen. Met een paar getekende sterretjes en een simpele tekst is je kaart klaar om geschreven te worden voor je familie, vrienden, buren of wie je dan ook wilt verblijden met een persoonlijke kerstwens.
Echt niet moeilijk dus, zelf kerstkaarten maken! Het hoeft echt geen ingewikkeld project te worden. Easy does it! En ook leuk om eventueel samen met je kinderen te doen. 
Ik wens je veel feestvoorpret toe de komende weken. Op naar de kerst!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

10 Reacties

  1. Ohh wat een leuke kaarten… Ik moet ook naar de hema! Normaal stuur ik nooit kaartjes, maar dit jaar zou ik graag iedereen is verrassen met zelf gemaakte kaarten en dan is dit ideaal.

Laat een reactie achter