Wauw. Het zit erop. De laatste, de 100ste foto is gepost! 
Vooraf leken 100 dagen een heel end, maar eenmaal bezig is het werkelijk omgevlogen. En wat een geweldige rij foto’s heeft het opgeleverd. Wat ben ik hier blij mee en wat ben ik trots op de famkes!

Natuurlijk gingen de afgelopen 100 dagen niet allemaal over rozen. Jelka en Yfke hadden echt niet altijd zin als ze m’n iPhone weer eens de lucht in zagen gaan. Echt, het zat op een gegeven moment in m’n systeem om hun op bepaalde momenten samen vast te leggen. Dit wordt afkicken…

100 zussenmomentjes op een rij, van de zomer tot en met Sinterklaas. Nu aan de slag met een mooi fotoboek of iets moois voor aan de wand.
En dan de 100e foto! Vanochtend in het eerste daglicht genomen, toen we onderweg waren naar tante Klaske. Een mooie afsluiter van een 100 fantastische fotomomenten!

Om de #100daysofsisters helemaal in stijl af te sluiten maakte ik een ontwerp. Geïnspireerd door een songtekst van Coldplay, uit het liedje Brothers and Sisters.

Wimke postte vandaag ook haar 100e foto en samen brainstormen we nog over een leuke afsluiting van dit hartverwarmende project. En wie weet komen we met een vervolg of een andere foto-uitdaging op de proppen. Op de 100 days of-Facebookpagina lees je natuurlijk ook de laatste updates.

Deze foto-uitdaging is volbracht, wat was het een feest! 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

Laat een reactie achter