Sneek is weer een parel van winkel rijker: vanmorgen om 10.00 uur opende Anke van Studio Stationery samen met Elma de deuren van haar winkel. Aan de Nauwe Noorderhorne 3 kun je nu live een selectie van de ‘pareltjes van papier’ aanschouwen én natuurlijk kopen! 

Te gekke stempels, prachtige kaarten, een kast vól maskingtape in alle kleuren van de regenboog, pennen, notitieboeken… Allemaal moois waar mijn hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.
Ik kon het natuurlijk niet laten om wat moois mee te nemen. Het door Elma ontworpen Planbok is helemaal mijn smaak én superhandig om onze volle weekplanning in goede banen te leiden. Deze krijgt een centraal plekje in onze keuken. Nu vergeet ik vast nooit meer wat! (Het planblok is vooralsnog alleen in de winkel te koop, en gaat binnenkort online. Hou de site van Studio Stationery in de gaten!)
Het lichtroze doodlebook stond al lang en breed op mijn verlanglijstje, maar sorry Sinterklaas; ik ben u net een stap voor. Want ook dit pareltje van papier belandde in mijn tas. Samen met een mintgroene doodle pen en een echte Studio Stationery stempel om mijn notities en hersenspinsels op te leuken.
Echt heel fijne producten verkoopt Studio Stationery. De ingekochte producten zijn mooi, maar de eigen productlijn is zeker een aanwinst in papierwarenland! En, niet geheel onbelangrijk, ook erg betaalbaar.
Ben je in de buurt van Sneek, breng dan absoluut een bezoekje aan dit pareltje van een winkel. Studio Stationery is geopend op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk is de webwinkel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Anke en Elma, keep up the good work! Heel veel succes met jullie winkel. Ik ben fan!
Update: de winkel van Studio Stationery is gesloten.
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

Laat een reactie achter