Mijn lievelingsfoto van deze week is bovenstaande (dag 75). Op woensdagmiddag even om een boodschap en daar was ineens het fotomoment bij dit muurtje.

Op foto 73 zie je dat de famkes niet altijd ‘cheese’ roepen als ze de camera zien. Soms voel ik mij net Mama Paparazzi :).

In het kader van Flash Back Friday op Instagram toverde ik twee foto’s uit het archief. Jelka en Yfke toen ze allebei 3 dagen oud waren. Met Jelka speurde ik de foto’s op en we hebben erg gelachen om de foto’s en filmpjes van toen.

Een rustige week qua blogberichten maar wel een week met weer fijne foto’s voor #100daysofsisters! Uiteindelijk was ik met 3 ideeën voor m’n blog tegelijk bezig en kwam ik uiteindelijk nergens toe. Och, wat in het vat zit verzuurd niet. Binnenkort weer meer actie hier!


Volg de laatste updates van deze hartverwarmende foto-uitdaging op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes.

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter