December maakt vaart! Nog een kleine 2 weken en dan is het al tijd voor de kerstvakantie. Alle kerstvieringen, jaarafsluitingen, werkzaamheden die afgerond moeten worden, shopsessies voor dé feestoutfit of cadeautjes… Het moet allemaal nog even in deze laatste weken van het jaar gepropt worden. Dus superhandig, die december kalender die je eenvoudig print en ophangt in je huis!

Op Instagram zie ik veel van m’n kalenders voorbij komen. Helemaal te gek! Deze foto hierboven is van Jose (@joosje76) De ‘printable calendar‘ krijgt de meest mooie en vaak ook handige plekjes in jullie huizen. Prachtig gestyled met mooie woonaccessoires of juist heel praktisch op de koelkast. Ik ken zelfs iemand die de kalender aan de binnenkant van de WC-deur heeft geplakt, zodat ze al haar genoteerde afspraken regelmatig ziet..! Het kan allemaal :).
@madebymarijn | @rooshendriks (de poster ‘together’, ook mooi gedaan!)
Bedankt voor jullie prachtige foto’s!
Blijf vooral jullie foto’s posten met de printable posters of kalenders van mijn hand. Daar word ik blij van! Op Instagram vind je me hier. Tag me (@elskeleenstra) als je een foto met de poster van mij plaatst of gebruik de hashtag #elskeposter. 
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. wat een leuk idee! ik kende je al van een tijdje terug. Toen blogde je toch samen met Wimke? in ieder geval volg ik jullie pinterest pagina's….maar ben blij te lezen dat jullie ook actief bloggen! en instagram natuurlijk…goh wat een media. Ik volg! daag!

Laat een reactie achter