Een paar weken geleden plaatste ik als spontaan idee een Instagramactie op m’n blog: download de ‘Wild thing‘ poster, print ‘m uit, hang ‘m op en maak een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #elskeposter. Een feestje voor mij om de foto’s te zien verschijnen met een printable Elske-poster! Bedankt dat jullie allemaal mee hebben gedaan, top!

En hier zijn, zoals beloofd, alle deelnemers:

1. Een prachtig kiekje van @houseno18

Het zijn stuk voor stuk leuke foto’s geworden en het allerleukste vind ik om te zien waar mijn posters worden opgehangen. Blijf vooral Elske-posters posten op Instagram met de hashtag #elskeposter! De volgende printable is al in de maak :).
Volg je me nog niet op Instagram? Dat kan hier: @elskeleenstra.
Er is net een te gekke en hartverwarmende nieuwe Instagramactie gestart door Wimke en mij: 100 days of sisters. Lees er meer over, klik hier. (Mee doen mag, superleuk!)
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter