Femke en Elisabeth; mijn oudste en mijn jongste zus en ik ben de middelste. Met veel plezier en met mooie herinneringen kijk ik terug op een jeugd in een meidengezin. Onze heit zal vast wel eens gek van het gekakel geworden zijn maar wij konden uren spelen met Barbies of keken toen we wat ouder waren 3 keer achter elkaar de film Grease of Dirty Dancing (de laatste scène dan 5 keer terugspoelen en opnieuw kijken).
Jelka en Yfke kunnen samen al erg veel lol hebben en samen spelen vinden ze prachtig. Ik hoop dat ze later net zulke fijne herinneringen aan elkaar hebben dan ik aan mijn zussen!
Instagramactie
Tijdens één van onze brainstormsessies kwam Wimke met het idee van een Instagramuitdaging. 100 dagen een foto plaatsen met het thema ‘zussen’. Een te gek idee, I’m in! De komende 100 dagen ga ik de uitdaging aan: geïnspireerd op de ‘100 days of flowers’ van Eef Photography en Tineke Spaghetiii ga ik 100 dagen lang een foto, gemaakt met m’n Iphone, op mijn Instagram plaatsen met de hashtag #100daysofsisters.
Wimke plaatst ook elke dag een zusjesfoto op haar Instagram.
Doe je ook mee? Plaats ook foto’s van zussen (je dochters, jij en je zus(sen), je tantes, nichten..!) op Instagram met de hashtag #100daysofsisters. Na 100 dagen een overzicht van de leukste sisters-foto’s!
En een ontwerp, helemaal passend bij de 100-dagen-foto-uitdaging!
sisters are the perfect best friend

De #elskeposter Instagramactie was een succes! Komende week een blogje met de allerleukste foto’s met de printable poster ‘Wild Thing’.

Fijne dag!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

Laat een reactie achter