Heb je de poster ‘Sometimes’ niet gewonnen bij mijn laatste giveaway-actie? Niet getreurd: download nu de beloofde printable poster! In een paar klikken laat je zo een échte Elske uit de printer rollen. Iedereen mag natuurlijk deze poster uitprinten en ophangen. En doe mee met de Instagramactie!

 

Alsjeblieft!
Instagramactie
Wat ik helemaal te gek zou vinden: maak een foto van de poster die in je huis hangt en zet hem op Instagram. Gebruik de hashtag #elskeposter in je fotobijschrift en ik maak binnenkort een blog met alle foto’s met Elske-poster!
Op Instagram volg je mij hier: http://instagram.com/elskeleenstra/ 
Veel plezier met de poster!

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter