Snorfestival 2016

Snorfestival 2016

snor-23-v

snorfabriek utrecht

Gister ging Wimke en ik eindelijk weer eens een dagje samen op pad. Op naar het Snorfestival in de Snorfabriek midden in Utrecht. Dit jaar een nieuwe locatie voor dit fijne, kleurrijke festival van Uitgeverij Snor. Het is groter van opzet én twee dagen feest! Dus mocht je nog in de buurt zijn, vandaag tot 18.00 uur kun je in de Snorfabriek genieten van de allernieuwste Snorboeken, workshops voor jong en oud, de heerlijkste hapjes en drankjes, kindercircus en nog veel meer. Ik maakte wat kiekjes voor een kleine impressie.

snor-c1

snorfabriek

snor-c4

snor-c3

Anki van Zilverblauw en Lonneke van Bubblemint organiseerden een gezellige Bloggersmarkt waar producten ‘Uit het huis van’ bloggers gescoord konden worden. En ze bouwden en richtten in samenwerking met Kwantum de ‘Kwantum Keet’ in, een heerlijk roze ruimte die je kunt huren als vergader- of workshopruimte. Heel gaaf gedaan!

snor-c5

snor-14-v

snor-c7

Op het Snorfestival kun je o.a.: een papierworkshop volgen bij Flow, creatief aan de slag gaan met je eigen Dag!boek, Rommelbots maken voor kids bij Professor Loep, een frietje of pannenkoeken halen, je laten tekenen door Marloes of Flavio, shoppen bij de bloggers, je eigen tas versieren bij de Drukstraat, een ukelele-workshop volgen… er is zoveel te doen en te zien!

snor-18-v

snor-c2

snor-4-v

We aten heerlijke hapjes bij Madame Charlotte en kletsten samen en met heel veel collega bloggers bij. We like het Snorfestival! Het was een heerlijke dag.

Meer info over Snor en het Snorfestival lees je hier. Een impressie van het festival van vorig jaar vind je hier.

Fijne zondag! X Elske

snor-c6

snor-16-v

snor-24-v

 

11 Reacties
 • Rensina Steursma

  25 september 2016 op 15:46 Beantwoorden

  Wauwie, prachtige foto’s!
  Vind het zo jammer dat ik dit weekend niet kon…
  Gelukkig kan ik toch meegenieten van al die leuke blogs en ig foto’s.

  • Elske Leenstra

   25 september 2016 op 21:39 Beantwoorden

   Dankje Rensina! Het was een geslaagde dag. Hopelijk heb je wel van het mooie weer kunnen genieten? x Elske

 • Dita

  25 september 2016 op 17:48 Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit!

 • ineken

  26 september 2016 op 09:44 Beantwoorden

  Ziet er helemaal mijn ding uit!

 • Gerdy de Kruijk

  26 september 2016 op 10:53 Beantwoorden

  Wat was het leuk! En wat een mooie foto’s!! Ontzettend lief dat je Professor Loep vermeld in je stukje. Ik vond je enthousiasme heerlijk toen we even een kort praatje maakten. En zo te lezen hebben jullie ook een leuke dag gehad😀 Wie weet tot een volgende keer!

  • Elske Leenstra

   26 september 2016 op 20:00 Beantwoorden

   Dankjewel Gerdy, en graag gedaan :). Volgende keer neem ik m’n dochters mee, komen ze bij jou Rommelbots maken, zo leuk!

 • Gras_vd_Buren

  28 september 2016 op 20:55 Beantwoorden

  Leuke blog van een fijne dag. Mooie foto’s en grappig om mezelf terug te zien 🙂

  Liefs Mickey

 • Jet

  4 oktober 2016 op 07:47 Beantwoorden

  Leuke blog! En instant love met de bliksemschicht. Weet je toevallig of deze te koop is of onderdeel was van de bloggersmarkt?

  • Elske Leenstra

   5 oktober 2016 op 14:30 Beantwoorden

   Hoi Jet, Dank je wel voor je berichtje. De bliksem is een lamp van Zilverblauw (www.zilverblauw.nl) en op hun site vind je meer info over hoe te bestellen. Gaaf is ie he?! X Elske

   • Jet

    6 oktober 2016 op 12:18 Beantwoorden

    Dank je. Hij is inderdaad super. Volgens mij heb ik de eerste keer dat ik op de site van zilverblauw keek niet goed genoeg gekeken, zag ‘m toen niet, maar nu wel.. Oeps 🙂
    Thanks, groetjes Jet

Schrijf een reactie