snor-23-v

snorfabriek utrecht

Gister ging Wimke en ik eindelijk weer eens een dagje samen op pad. Op naar het Snorfestival in de Snorfabriek midden in Utrecht. Dit jaar een nieuwe locatie voor dit fijne, kleurrijke festival van Uitgeverij Snor. Het is groter van opzet én twee dagen feest! Dus mocht je nog in de buurt zijn, vandaag tot 18.00 uur kun je in de Snorfabriek genieten van de allernieuwste Snorboeken, workshops voor jong en oud, de heerlijkste hapjes en drankjes, kindercircus en nog veel meer. Ik maakte wat kiekjes voor een kleine impressie.

snor-c1

snorfabriek

snor-c4

snor-c3

Anki van Zilverblauw en Lonneke van Bubblemint organiseerden een gezellige Bloggersmarkt waar producten ‘Uit het huis van’ bloggers gescoord konden worden. En ze bouwden en richtten in samenwerking met Kwantum de ‘Kwantum Keet’ in, een heerlijk roze ruimte die je kunt huren als vergader- of workshopruimte. Heel gaaf gedaan!

snor-c5

snor-14-v

snor-c7

Op het Snorfestival kun je o.a.: een papierworkshop volgen bij Flow, creatief aan de slag gaan met je eigen Dag!boek, Rommelbots maken voor kids bij Professor Loep, een frietje of pannenkoeken halen, je laten tekenen door Marloes of Flavio, shoppen bij de bloggers, je eigen tas versieren bij de Drukstraat, een ukelele-workshop volgen… er is zoveel te doen en te zien!

snor-18-v

snor-c2

snor-4-v

We aten heerlijke hapjes bij Madame Charlotte en kletsten samen en met heel veel collega bloggers bij. We like het Snorfestival! Het was een heerlijke dag.

Meer info over Snor en het Snorfestival lees je hier. Een impressie van het festival van vorig jaar vind je hier.

Fijne zondag! X Elske

snor-c6

snor-16-v

snor-24-v

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

11 Reacties

 1. Wat was het leuk! En wat een mooie foto’s!! Ontzettend lief dat je Professor Loep vermeld in je stukje. Ik vond je enthousiasme heerlijk toen we even een kort praatje maakten. En zo te lezen hebben jullie ook een leuke dag gehad? Wie weet tot een volgende keer!

 2. Leuke blog van een fijne dag. Mooie foto’s en grappig om mezelf terug te zien 🙂

  Liefs Mickey

 3. Leuke blog! En instant love met de bliksemschicht. Weet je toevallig of deze te koop is of onderdeel was van de bloggersmarkt?

  • Hoi Jet, Dank je wel voor je berichtje. De bliksem is een lamp van Zilverblauw (www.zilverblauw.nl) en op hun site vind je meer info over hoe te bestellen. Gaaf is ie he?! X Elske

   • Dank je. Hij is inderdaad super. Volgens mij heb ik de eerste keer dat ik op de site van zilverblauw keek niet goed genoeg gekeken, zag ‘m toen niet, maar nu wel.. Oeps 🙂
    Thanks, groetjes Jet

Laat een reactie achter