Betaalbare eetkamerstoel

Van de week na een snelle shopsessie laad ik thuis de kofferbak uit en blij zet ik mijn aankopen in huis. Hoewel ik soms enorm kan twijfelen voor ik tot aankoop over ga; bij de roze stoel was ik zomaar klaar. Eigenlijk zocht ik naar twee nieuwe stoelen voor in de werkkamer, want er was er eentje kapot gegaan. Mijn oog viel op dit leuke kuipstoeltje en ik viel als een blok voor de roze versie. De kleur perfect en de prijs superzacht, dus inladen maar.

Roze moderne stoel

En toch zonde om allebei deze roze stoelen in de werkkamer te zetten? Dus ik ruilde er eentje om met één van de witte stoelen aan de keukentafel. Alsof ie er altijd al gestaan heeft, vind je niet? 😉 Hoe het andere roze stoeltje in de werkkamer staat zal ik je hier nog eens laten zien, maar ik moet eerst de boel even flink uitmesten daar. Stay tuned!

Deze blogpost is niet gesponsord hoor, maar ik vind mijn nieuwe aanwinsten te leuk om niet delen. En natuurlijk mag je best weten: ik kocht deze stoelen bij de Kwantum.

Fijne zondag! X Elske

Kwantum eetkamerstoel

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Supertoffe stoel! Die van ons zijn ook aan vervanging toe. Hebben nu houten stoelen die ik in knalkleuren heb geschilderd en wil meer pasteltinten in huis. Leuk om dit te mix en matchen en een fijn prijsje ook!

Laat een reactie achter