styling met posters

1 juli! Tijd voor een nieuwe printable kalender van deze maand. Misschien had je hem eerder dit jaar al uitgeprint, via deze blogpost. En zo niet, dan vind je hier de maandkalender van juli: ELSKE CALENDAR July 2016. Klik en printen maar! Als je hem deelt op Instagram, vergeet dan niet de hashtag #elskeposter, zodat je foto onderaan mijn blog wordt getoond en op deze pagina.
free printable kalender

Deze zomermaand juli begint een beetje treurig, met veel regen en zonder korte broek. Om de fleur erin te houden houd ik mezelf voor dat we het mooie weer nog tegoed hebben en maak ik het in huis maar gezellig. Ik hing de printable kalender van juli aan de muur samen met de posters uit m’n shop.

Wil jij het thuis ook een beetje gezelliger maken met deze kleurrijke posters? Sla dan je slag want deze hele maand zijn de posters namelijk in de sale! Summersale in de shop. Of eigenlijk We-want-summer-sale.

Fijne maand juli! X Elske

posters in kleur met tekst

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter