gratis wallpaper voor je phone, tablet en desktop

Van Brabantia mocht ik een strijkplank weggeven en maar liefst 104 mensen hebben meegedaan! Het overgrote deel van de reacties werd op mijn blog achtergelaten en ik telde ook de enkele reacties die via m’n facebookpost binnenkwamen mee. Tijd voor de loting en de bekendmaking van de winnaar! Bekijk de trekking hier.

En de winnaar is: Joyce Koning, gefeliciteerd! Ik ga je een e-mail sturen en jij mag een strijkplank naar keuze uitzoeken bij Brabantia.

Bedankt allemaal, voor jullie enthousiaste deelname en ontzettende leuke en lieve reacties! Als bedankje voor jullie en voor alle bloglezers heb ik een zomers ontwerp gemaakt. Ook deze keer kun je dit ontwerp downloaden en gebruiken als wallpaper op je smartphone, tablet en/of desktop.

Download hier de wallpapers:

wallpaper flip flop phone
wallpaper flip flop tablet
wallpaper flip flop desktop

Veel plezier ermee! X Elske

P.S.: Als je me volgt op snapchat (open de link met je smartphone) dan kun je vandaag live de loting bekijken. Zit je ook op snapchat en wil je volgen? Je vindt me onder gebruikersnaam elskeleenstra.

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter