kalender 2016 - printable

printable kalender 2016

Belofte maakt schuld! Een cadeautje, om het jaar goed mee te beginnen: 12 maandkalenders en een voorblad zodat je zelf een complete kalender van 2016 kunt maken! Een klein DIY-project waarbij je niet veel nodig hebt: een printer, papier, een perforator en een mooi touwtje of lint om de kalenderbladen samen te binden.

12 maandkalenders 2016 gratis printbaar

kalender 2016 - printable

Regelmatig krijg ik vragen over mijn kalenders. De meest leuke vragen! Een aantal kalenderfans wil de maandkalender gebruiken om hun familie en vrienden op een originele manier te vertellen wanneer ze gaan trouwen. Of de kalender wordt gebruikt om de uitgerekende datum bekend te maken: er wordt een kindje verwacht. Te gek toch! Of de ‘printable calendar’ wordt gebruikt op een geboortekaartje of bij een newborn-fotoshoot. Maar ook als je de kalender gewoon gebruikt voor je ‘huis-tuin-en-keuken-zaken’ en wat langer vooruit wilt plannen dan 1 maand, is deze complete kalender van 2016 een uitkomst. Elke eerste dag van de maand blijf ik de kalender hier op mijn blog plaatsen, maar mocht je vast alle 12 maanden willen printen of 1 specifieke maand willen gebruiken, dan ben je hier op de juiste plek 🙂

borden aan de wand

kalender DIY 2016

Je download hier de 12 maanden van 2016 én eventueel het voorblad voor de kalender. (De kalender is zoals je gewend bent in het engels, ook speciaal voor de kalenderfans buiten Nederland!)

 

Heel veel plezier ermee! X Elske

kalender 2016 - printable

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

12 Reacties

 1. Super. Ik ga deze zeker uitprinten.
  Had ik jou al een prachtig 2016 toegewenst? Ik denk het niet dus bij deze
  ‘une bonne année’!
  X

 2. Pingback: Ce que vous n'avez pas vu #2 - MademoiselleM

 3. Hoi Elske,

  Ik fyn dyn posters geweldich! Eins wie ik op syk nei in jierkalder wêr ik alle jierdagen fan myn famylje opskriuwe kin. Hast do die ek yn dyn assortiment?

  Groetnis!

 4. Heel het jaar met plezier gebruikt, Fijn om vooruit te plannen. Ik wacht al met smart op die van 2017.
  Bedankt Elske!

Laat een reactie achter