printable maandkalender januari 2016

Lieve bloglezers! Daar ben ik weer en allereerst een dankjewel voor jullie geduld en lieve berichtjes! De kalender van januari liet door de omstandigheden (een pittige griep) even op zich wachten. Het is fijn te weten dat er mensen met smart zitten te wachten op de printable kalender van deze eerste maand van een nieuw, fris jaar. Je kunt hem hier downloaden: ELSKE Maandkalender January 2016, alsjeblieft!

ELSKE-CALENDAR-January-2016
De eerste maandkalender van 2016, de kop is er af. Om je te bedanken voor je geduld heb ik een klein cadeautje voor je: in de loop van de week komen hier op m’n blog alle 12 maandkalenders van 2016 online zodat je meteen een complete jaarkalender kan samenstellen! Dat is toch een goed begin van een nieuw jaar 😉

Hebben jullie allemaal een goede jaarwisseling gehad en genoten van de feestdagen? Ik wens jullie allen een mooi (en gezond) 2016 toe!

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Pingback: Haal de liefde in huis |

Laat een reactie achter