Happy New Year 2016

Ik wens je een schitterend 2016 toe!

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

10 Reacties

  1. Happy New Year! I was just wondering if you were planning on making updated calendar pages for 2016? I absolutely loved them all from last year! Thanks!

  2. Hoi Elske,

    Ik zit met smart op je kalender van januari te wachten. Ik heb zo een fotoshoot waarbij ik hem wil gebruiken voor mijn pasgeboren dochter. Had hem van december maar ze is uiteindelijk 1 jan geboren. Is het mogelijk hem erop te zetten? Ik hoor het graag. Gr Kelly de Jong

    • Hoi Kelly, We hebben vanmorgen al even contact gehad. Ik ben er mee bezig, helaas door omstandigheden komt de kalender later dan gepland. Maar hij komt! Dank je wel voor je geduld! Groetjes Elske

  3. Oh, ik ben blijkbaar niet de enige die op de kalender wacht. Ik ontdekte hem pas in december vorig jaar 🙁 en keek al heel hard uit naar de 12 komende maanden van 2016 !

    • Hoi Eva, blij te horen dat er gewacht wordt op de kalender! Ik ben er mee bezig, helaas door omstandigheden komt de kalender later dan gepland. Maar hij komt! Dank je wel voor je geduld! Groetjes Elske

  4. Hihi! Als je happy new year weghaalt, zou het een uitnodiging kunnen zijn voor een sweet 16 party 🙂 Jij ook een geweldig 2016!

Laat een reactie achter