rekenbingo 1 def vv

rekenbingo 3 def vv

Mocht het morgen nu weer een zomerdag van niks zijn, dan heb ik hier een nog een leuke activiteit voor je kids. Rekenbingo! Voor Doenkids maakte ik dit leerzame spelletje en Jelka en Yfke testten het voor me uit.

rekenbingo 2 def vv

rekenbingo combi def

Je print voor elk kind een bingokaart en gewapend met pen of potlood, liniaal én fotocamera (voor het vastleggen van het bewijsmateriaal) kunnen ze zo aan de slag. Ook leuk om buiten te doen trouwens, mocht het onverwacht toch een mooie zomerse woensdagmiddag zijn :).

Meer info over de rekenbingo en de bingokaart vind je op de blog van Doenkids. Laat de rekenjacht beginnen!

Fijne dag, x Elske

rekenbingo 9 def vv

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter