Urban Jungle Blogger bromelia

1 plant, 3 stylings: het thema van de Urban Jungle Bloggers deze maand. In mijn vorige blog zag je op de keukentafel al deze mooie Bromelia staan (Vrisea Vison). De kleuren zijn zo mooi, deze Bromelia heeft een exotische, zomerse uitstraling. Nu de zomer echt officieel van start is, leek deze plant me daarom het ideale uitgangspunt om 3 keer verschillende hoekjes in huis mee te maken.

styling met planten

Ik stylede een hoekje bij de bank, in de keuken en op de tv-kast. De geel-oranje tint van de bloem past mooi bij ons huis. In de woonkamer bij de bank kleurt de Bromelia mooi bij de kussens en in de keuken mixt ze prachtig bij de geel, roze, rode en koraal-kleurige keukenaccessoires. Op de tv-kast zette ik een aantal planten bij elkaar. Easy does it 🙂

UJB 1 plant 3v

Planten in de keuken

De poster op de plank in de keuken komt uit mijn shop en vind je hier!

Bromelia cactussen en Yuca

Ik heb de Bromelia uitgezocht en besteld bij de Green Lifestyle Store. Ja echt, planten per post! En in een mooie, stevige doos verpakt thuis afgeleverd. Daar hoef je de deur niet voor uit! Handig, als je even niet in de gelegenheid bent om door het tuincentrum te struinen. (Online bestellen kan o.a. hier.)

Stylen met planten

Een nieuwe plant frist je huis op. Met de spullen die je al hebt maak je snel een mooie styling, waar je in huis ook wilt. Meer stylings van andere Urban Jungle Bloggers vind je hier.

Urban Jungle Bloggers is de groene community van Judith en Igor. Elke maand worden de Urban Jungle Bloggers uitgenodigd om een blog te maken in een bepaald thema, met de planten van thuis in de hoofdrol. Wil je ook meedoen of ben je opzoek naar plant-inspiratie, kijk eens op de site vanUrban Jungle Bloggers en meld je aan!

Igor en Judith werken momenteel hard aan het eerste Urban Jungle Bloggers boek. Heel gaaf! Na de zomer komt het boek uit en dan zal ik je er zeker eens meer over vertellen. Stay tuned!

Fijne dag! x Elske

Bromelia Vrisea Vison en Yuca

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Ik had helaas dit keer (weer) geen tijd om mee te doen met de uitdaging, maar wat was ie leuk zeg.
    Je hebt de plant mooi gestyled en zo goed op de foto gezet.
    Hij staat overal leuk!

    • Dank je wel Rensina, het is een fijne plant! Ik kom er ook niet altijd aan toe om mee te doen, maar het zijn altijd leuke blogs om te maken. Groetjes Elske

Laat een reactie achter