Printable maandkalender juni 2016

Dag mei, hallo juni! Afgelopen maand is voor mij voorbij gevlogen. Met ons nieuwe huisgenootje hondje Simmer kwam ik tijd te kort. Heel gezellig, ons kleine puppenvriendinnetje, maar met zo’n jong hondje om me heen moest ik tijd zoeken om al mijn werk te verzetten. De klussen die ik voor andere doe, gaan dan natuurlijk voor. Af en toe frustrerend, dat ik geen tijd had om een post te maken voor mijn eigen blog. Anki schreef er ook een bericht over en ik herken me erg in haar woorden. Tijd om terug te gaan naar de basis en vooral plezier te maken, ook hier op m’n blog!

gratis printable kalender

De quote op de printable kalender past hier prima bij: Bring your own sunshine. Zelf de fleur maken in je leven! Je download hier de maandkalender van juni: ELSKE CALENDAR June 2016. Waar hang jij de kalender op of zet je hem neer? Deel het met me op Instagram. Tag me in je foto @elskeleenstra en gebruik de hashtag #elskeposter. Leuk!

Natuurlijk heb ik ondanks mijn tijdgebrek wel enorm genoten van afgelopen maand. Hoewel foto’s maken van zo’n bewegende pup nog niet meevalt zal ik jullie zeker een paar kiekjes laten zien. To be continued!

Voor nu een fijne dag en een zonnig juni gewenst. X Elske

P.S.: wil je vast voor de komende maanden de kalender printen? Kijk dan hier.

free printable calendar

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter