Luxe appartementen in Friesland

In februari ging ik een aantal keren langs bij Froukje en Jasper. In de boerderij, waar ook zij zelf wonen, waren ze druk bezig met de laatste fase van een grootse restauratie. Waar vroeger de koeien stonden en de schuur was, zijn nu 5 prachtige en luxe appartementen ingebouwd: Land en Meer appartementen in het Friese dorpje Uitwellingerga.

Tafel rond bint op maat gemaakt

Stijlvol logeren in Friesland

Jasper deed grotendeels de verbouwing zelf. Wat een enorme klus. Froukje en haar zus Oda zorgden voor de inrichting en maakten van alle 5 vakantiewoningen een modern en landelijk geheel. In elk appartement hangt een uitvergrote foto ‘van vroeger’, die herinnert aan de tijd toen de vakantieboerderij nog een boerenbedrijf was. Het is een prachtige plek geworden te midden van het Friese land (en meer)!

vrij uitzicht over weiland

Wanneer een appartement helemaal klaar en ingericht was, ging ik langs met mijn camera en zette het eindresultaat op de foto. De beelden zijn gebruikt voor de spiksplinternieuwe website van Land en Meer appartementen. Dus als je meer wilt weten over deze luxe appartementen, nog meer foto’s wilt bekijken óf je wilt een verblijf boeken: neem dan een kijkje op www.landenmeerappartementen.nl.

Fijne dag! X Elske

Boerderij verbouwen

Moderne vakantiewoning Friesland

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter