gezonde traktatie met mandarijnen

Het weekend en de heerlijk vakantie zijn weer voorbij. Wat een super zomers weer! Wij genoten in de tuin van onze kersverse pup Simmer. We hebben het er maar druk mee en het is even schipperen in de tijd. Maar dat geeft allemaal niks, want wat een feestje is het! De komende week zal ik hier op m’n blog zeker een paar kiekjes van onze nieuwe huisgenoot delen.

Maar nu eerst: werk aan de winkel! Op de blog van Doenkids ging mijn volgende traktatietip online. Deze keer een traktatie met mandarijnen, die ik omtoverde tot een vrolijk stel kippetjes. Nog een beetje confetti erbij om de feestvreugde te verhogen en opeten maar! Je leest hier op de blog van Doenkids hoe je deze gezonde traktatie maakt.

Fijne week! X Elske

traktatie met fruit

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter