Printbare maandkalender april

Hallo april, hallo lente! Het is 1 april en tijd voor mooi weer, eendenkuikens, de tuin weer eens netjes maken en de voorjaarsschoonmaak (dat laatste was een grapje). Maart was goed, maar het wereldnieuws van afgelopen maand was heftig, en ik merk dat ik het fijn vind om me te richten op de kleine, fijne dingen in het leven. Mooie foto’s maken, een opdracht afronden, plannen maken voor het eerste boottochtje dit jaar én onze gezinsuitbreiding…

Elske printable kalender april 2016

Eh nee, we krijgen geen broertje of zusje voor Jelka en Yfke hoor… maar wel: een pup! Tja, sommige grote wensen komen toch uit. Over een week of 4, 5 halen we haar op en natuurlijk kunnen we bijna niet wachten. Dus heel handig, deze printable kalender van april, om elke dag weg te strepen tot de komst van ons nieuwe gezinslid.

Download en print jij de kalender ook? Je vindt de maandkalender van april 2016 hier: ELSKE CALENDAR April 2016.

De complete kalender van 2016 kun je hier downloaden en printen. Handig, want dan kun je al wat verder vooruit plannen dan 1 maand. En deel je op Instagram waar jij de kalender neerzet of ophangt? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en tag mij @elskeleenstra! Je foto verschijnt dan onderaan de homepage van mijn blog en op deze pagina. Leuk als je meedoet!

Ik wens je een mooi april, X Elske

P.S.: het bordje is van Donna Wilson en de kaart is er eentje uit m’n eigen shop!

printable calendar april 2016 free

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter