zondagmiddag 10 v

Zon op zondagmiddag, precies wat nodig hadden! De griep duurt voort en ook bij ons in huis is de hoestdrank niet aan te slepen. Dus toen afgelopen zondag de zon af en toe flink haar best deed, trokken wij onze laarzen aan voor een wandeling. Frisse lucht en stampen in de plassen; daar knapt een mens van op. De vogels waren fanatiek aan het fluiten, we zagen een hertje rennen door de wei en ook de eerste boten spotten we al in de verte. Een lange wandeling was echt het beste idee van de dag.

zondagmiddag 8 v

zondagmiddag 5 v

Maar onze uitgestippelde route bracht ons niet waar we wilden komen (toch het verkeerde pad genomen, oeps), Yfke haar keel begon pijn te doen en Jelka kreeg een zere voet. De camera belandde weer in de tas en we keerden huiswaarts. Volgende keer beter. Warme thee en Netflix dan maar. Op naar de volgende zonnige dagen!

X Elske

zondagmiddag 4 v

zondagmiddag 11 v

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter