printable poster

De dagen vliegen voorbij en het is alweer vrijdag. Misschien vinden jullie het hier een beetje aan de rustige kant, dat klopt! Ondertussen ben ik niet aan het stilzitten maar werk aan blogs voor anderen, ben aan de slag voor Meet the Blogger (heb je al kaartjes voor de Masterclass Photography bij Vitra?!) én er komen erg leuke mails mijn mailbox binnen rollen. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen! Voor nu een paar foto’s uit deze blog die ik maakte voor vtwonen, over printables in de keuken. Ook vandaag ging er weer een artikel online op de vtwonenblog, bekijk het hier!

Nu ga ik gauw weer verder en vanavond m’n tas pakken voor een gezellig weekendje uitwaaien aan de Nederlandse kust. Zin in!

Fijne weekend! x Elske

gratis poster

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter