handlettering poster

kleurpotloden styling

Elske handlettering 6 vv

Hebben jullie een fijn Paasweekend gehad? Het is vandaag woensdag, maar door de vrije maandag heb ik steeds het gevoel een dag achter te lopen. Dus aan de slag, voor het weer weekend is! 😉 Voor vtwonen maakte ik onlangs weer een aantal blogs. Eentje over het zelf maken van een poster: met handlettering maak je heel eenvoudig van je lievelingsquote een mooi kunstwerk! Je leest de blog hier. En ik maakte deze blog over de unieke posters van Mrs. Mighetto, die je koopt bij Petite Louise. Prachtig vind ik ze, deze prints met een bijna magische uitstraling!

Fijne dag, x Elske

blog voor vtwonen

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter