Zomers blauw – voor vtwonen

Zomers blauw – voor vtwonen

delftsblauw bord

Hoera, de samenwerking met vtwonen gaat verder, en daar ben ik natuurlijk heel blij mee! Ik ging aan de slag en maakte een volgende blog voor mijn favoriete woonblad in het thema ‘blauw’, en zocht een aantal items in ons huis bij elkaar. Terwijl buiten de regen met bakken uit de hemel kwam, maakte ik aan de wand een zomers hoekje met blauw en een toefje geel. Geen zomer buiten? Dan maar binnen. Bring your own sunshine!

borden aan de wand

bromelia

Al eerder schreef ik over het Delftsblauwe wandbord, hier lees je er meer over. Het is een mooie mix geworden van een aantal oude en nieuwe items: de StoryTile, het bordje van Koninklijke Tichelaar Makkum, de Goldie plate van Donna Wilson, het Delftsblauwe bord én de blauwe poster uit mijn shop. De zomers blauwe blog voor vtwonen vind je hier en een overzicht van eerdere blogs vind je op deze pagina.

Fijne dag! X Elske

storytile donna wilson

 

Geen reacties

Schrijf een reactie