storytiles

Afgelopen vrijdag ging een volgende blog van mij online op de site van vtwonen. Deze keer over de te gekke StoryTiles! Eindelijk hangt er zo’n pracht tegel bij ons aan de muur. Je leest de gehele blog hier op de website van vtwonen. En leuk nieuws, ik blijf bloggen voor mijn favoriete woonmagazine! Samen met de andere bloggers blijf ik mijn favorieten met je delen en je volgt onze blogs voor vtwonen hier. Natuurlijk geef ik je zo nu en dan ook een update hier op mijn blog.

storytiles en printable kalender mei 2016

Met de StoryTile fleurde ik een nog wit hoekje in onze woonkamer op en hing er een geweitje en een eenvoudig roze bordje bij. Het roze gebaksbordje vond ik in een servieswinkel en nam het mee om de fijne kleur. Zo aan de muur verandert een simpel bordje ineens in een mooie woonaccessoire. Mooi hoeft niet altijd duur te zijn! Het gewei had ik al meer dan een half jaar in huis en het lag maar te wachten totdat ik het juiste plekje had gevonden om het op te hangen. Voor de boormachine tevoorschijn wordt gehaald moet je het toch een soort van zeker weten, vind ik ;). En omdat de maand mei alweer is begonnen, hing ik de printable kalender er ook bij.

ELSKE-CALENDAR-May-2016

Ben je ook op zoek naar een handige maandkalender om je afspraken, verjaardagen en notities te noteren? Of om voor de sier neer te zetten of op te hangen? Je vindt de printable kalender van mei 2016 hier: ELSKE CALENDAR May 2016. Of misschien had je de complete kalender van 2016 hier al gedownload en geprint. Als je op Instagram een foto post met de kalender, tag me dan (@elskeleenstra) en/of gebruik de hashtag #elskeposter. Je foto verschijnt dan onderaan de homepage van mijn blog en op deze pagina!

Ik wens je een mooie maand mei!
X Elske

storytiles en printable kalender mei 2016

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Grote fan van StoryTiles! Eerst de kaartjes gekocht, maar ondertussen ook een echte. Hangt nog niet op, krijgt een plekje als we verhuizen.

Laat een reactie achter