weekly challenge – #1

weekly challenge – #1

Tussen Kerst en Oud en Nieuw pakte ik mijn nieuwe notitieboekje en schreef de ideeën op voor 2015 die in me op kwamen. Eén van de ideeën die op papier belandde en steeds mijn aandacht trok was een persoonlijke uitdaging waarin ik aan de slag kan met één van de dingen die ik het liefst doe: mooie ontwerpen maken! En graag met meer kleur, meer variatie, en nog meer van mij! En het leven is zo simpel, dus ik ga het gewoon doen: een ‘weekly challenge’ met elke week een ontwerp van mij. Hier is nummer 1!
Old ways won't open new doors

Met elke week een fris ontwerp spaar ik in een jaar tijd 52 ‘Elske’s’ bij elkaar. De allermooiste ontwerpen ga ik natuurlijk laten drukken als kaart of poster en misschien nog wel een aantal andere producten. Ik heb er zin in! Heb jij ook nieuwe uitdagingen waar je mee aan de slag gaat in 2015?

Een mooie dag!
x Elske

12 Reacties
 • Ceciel

  7 januari 2015 op 08:10 Beantwoorden

  Wat leuk Elske! Ik ga hier naar uit kijken!
  Ik heb ook leuke vooruitzichten dit jaar. Ik probeer meer leuke blog samenwerkingen aan te gaan met andere DIY bloggers om die liefde nog meer over het web te gaan verspreiden! Er staan in iig al 2 op de planning! Wat is nog een verrassing.
  Lieve groetjes Ceciel.

 • Dita

  7 januari 2015 op 13:58 Beantwoorden

  Mooi gedaan Elske!

 • Kim

  7 januari 2015 op 19:00 Beantwoorden

  Leuk!

 • Wendy

  7 januari 2015 op 20:18 Beantwoorden

  Heel mooi geworden. Ik ben benieuwd wat je nog meer gaat creëren. 😀

 • Antsje

  7 januari 2015 op 20:19 Beantwoorden

  ♡ super leuk! succes! ♡

 • Liza Veenendaal

  7 januari 2015 op 20:20 Beantwoorden

  Wat een mooie en de kleuren zijn tof!
  Ooh ik zou ook zo graag iets op willen zetten voor mezelf en ik heb dat ook min of meer als mijn doel voor 2015!

 • Alet Venhuizen

  7 januari 2015 op 20:25 Beantwoorden

  Wat een leuke uitdaging. Het eerste ontwerp van 2015 is in ieder geval al super.

 • Souraya Hassan

  8 januari 2015 op 10:32 Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuk idee en mooi om jezelf uitdagingen te geven :). Deze is al super mooi.. benieuwd naar de volgende ontwerpen! 🙂

 • Rensina Steursma

  8 januari 2015 op 11:52 Beantwoorden

  Wat een leuk idee, deze eerste is gelijk al heel mooi!
  Ik kijk uit naar de volgende 🙂
  Groetjes, Rensina

 • Kim Aalbers

  11 januari 2015 op 11:09 Beantwoorden

  Wow heel mooi! Ik ga je challenges volgen
  Voor 2015 ben ik samen met mijn vriendinnetje Helen ook een nieuwe uitdaging aangegaan. Wij zijn samen ook een DIY blog begonnen. Our happy place op het internet. Als je het leuk vindt, neem eens een kijkje op http://www.hipby.nl
  Groetjes,
  Kim

 • Lisanne

  12 januari 2015 op 15:52 Beantwoorden

  Leuk idee om jezelf zo uit te dagen en een mooie collectie te verzamelen. Ik ben benieuwd naar je spreuken en volgende uitdagingen!

 • Lottes Anekdotes

  15 juli 2016 op 21:27 Beantwoorden

  Mooie quote hoor! (Ook al kom ik anderhalf jaar achter 😉 )

Schrijf een reactie