xmas cards

xmas cards

Ja ik weet het, het is nog 82 dagen tot Kerst. Maar kerstkaarten lanceer je natuurlijk niet pas eind november. Dus, vandaag online: de Elske-kerstkaarten! Een set van 4 sprankelende kaarten, speciaal door mij ontworpen voor Kerst 2014. Alle kaarten gedrukt op prachtig dik gouden papier. Ik ga voor goud dit jaar! 

De kaarten zijn van A6-formaat en gedrukt op 300 grams gouden papier. De kaarten zijn als set van 4 te bestellen en kosten € 5,50. Wil je bestellen? Mail me dan: leenstra.elske@gmail.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
En heb je een (web)winkel en wil je de Elske-kerstkaarten in je assortiment opnemen? Dat is natuurlijk mogelijk! Stuur me dan ook even een mailtje en ik stuur je de details.
It’s going to be a golden Christmas!
En morgen, morgen is de grote dag van het Meet the Blogger event en natuurlijk de uitreiking van de vtwonen Meet the Blogger awards waar mijn blog voor genomineerd is. Heel spannend! Morgenvroeg vertrekken Wimke en ik richting Amsterdam. We blijven een nachtje in de hoofdstad en sluiten het weekend af met een bezoek aan de Woonbeurs. We maken er een mooi weekend van!
x Elske
Tags:
6 Reacties

Schrijf een reactie