Op naar de herfstmaand oktober! De maand die bij ons altijd bol staat van verjaardagen (inclusief die van Jelka en mij) en de maand die dit jaar extra feestelijk begint met mijn nominatie voor de vtwonen Meet the Blogger Award. Heel spannend! De maandkalender van oktober, de 12e uitgave, is al met al toch een beetje een speciale. De tekst die ik er deze keer op het gezet vind ik zelf altijd een bijzonder quote. Niet twijfelen, gewoon doen! (Misschien krijg je wel vleugels).

Give-away!

Omdat het feest is deze maand geef ik een poster + klembord uit mijn collectie naar keuze weg. Wil je kans maken? Post dan jouw foto met de oktober kalender op Instagram met de hashtag #elskeposter. Uit alle inzendingen trek ik op 31 oktober een winnaar. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. De foto’s plaats ik natuurlijk ook op mijn blog! (Een foto update van september volgt!)
De mooie vlinders maakte ik met het prachtige papier uit Flow Magazine nummer 6. De kleuren passen perfect bij de herfst.
Ik wens je een mooie oktobermaand (en vleugels) toe!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter