april – #elskeposter and the winner is…

april – #elskeposter and the winner is…

De maandkalender van mei is al in de maak en verschijnt zoals gewoonlijk de eerste dag van de maand hier online! Op Instagram werd de ‘April calendar‘  weer volop gepost met de hashtag #elskeposter en #elskeleenstra. Ik beloofde de maker van de mooiste foto een setje van 5 Elskekaarten. En het was lastig kiezen! Gewikt en gewogen, maar uiteindelijk heb ik 2 foto’s gebombardeerd tot winnaar. Gefeliciteerd husinterieur (nu wil ik ook een zwarte kast) en anoukreijmer! Mailen jullie je adres naar mij en jullie keuze van de 5 kaarten? (check even de blogshop!) Dan komen ze jullie kant op!

 

De foto van Anouk Reijmer

 

De foto van Esther Koopmans aka Husinterieur

En natuurlijk alle Instagrammers die mee hebben gedaan: fantastisch! Dank je wel voor de geweldige foto’s. Een eervolle vermelding voor jullie!

 

Van boven naar beneden v.l.n.r.:
Wil je me ook volgen op Instagram? Je vindt me hier: @elskeleenstra.
Op naar een weekend vol feest met de eerste Koningsdag. Ik wens je veel gezelligheid toe!
1Reactie
 • Rensina Steursma

  24 april 2014 op 18:29 Beantwoorden

  Prachtige foto's van je kalender.
  Heel inspirerend en terechte winnaars.
  De volgende maand ga ik ook weer eens meedoen.
  Lieve groet, Rensina

Schrijf een reactie