Heb je een iPhone? Of heb of ken je een moeder met een iPhone die je graag wilt verrassen met een speciaal cadeautje voor moederdag? Dan hebben Studio117 en ik het perfecte cadeautje voor je!

In samenwerking met Wendy van Studio117 heb ik 3 iPhonecases ontworpen, speciaal voor moederdag. Ik ben er supertrots op! De cases zijn helemaal in mijn eigen stijl en in een handomdraai te bestellen bij Studio117. Een te gek extraatje is dat je de cases ook nog kunt personaliseren! Daarmee maak je je cadeau nog eens extra bijzonder.

In combinatie met de case kun je ook een wallpaper bestellen. Hiermee is de frisse look van de telefoon helemaal compleet! Ook de wallpaper kun je persoonlijk maken tijdens je bestelling. Ook is het mogelijk de wallpaper los te bestellen. Helemaal gratis! Kijk op de site van Studio117 voor meer informatie.

11 mei is het moederdag, dus bestel op tijd je Elske iPhonecase! Een case kost € 24,95, de wallpaper krijg je er gratis bij. Natuurlijk kun je de cases ook op een ander moment dan moederdag cadeau geven (of gewoon voor jezelf houden!). 

Welke case kies jij?

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

Laat een reactie achter