Vanochtend vroeg was het koud op de fiets naar school, maar er was een lentedag beloofd door weervoorspellend Nederland. Mijn weekend was begonnen en ik zag mezelf al zitten met een kopje koffie in een beschut hoekje van de tuin. De tuin is nog lang niet lenteklaar maar juist met m’n ogen dicht zou ik ook heel goed kunnen genieten van de lentezon. 

Kom maar op lente! Bij de wekelijkse boodschappen haalde ik een bosje tulpen voor op de keukentafel, ik bakte met Yfke een appeltaart (dit heeft niks met lente te maken, maar ik vind appeltaart sowieso een feestje), zette de ramen en deuren open… En deed deze net zo hard weer dicht. Jammer. Het is gewoon nog heel koud vandaag. Maar binnen is het alvast een klein beetje lente!

De laatste tijd ga ik steeds vaker even zitten om te tekenen. In mijn mooie doodleboek van Studio Stationery probeer ik van alles uit. Heerlijk vind ik het! Ik besef me dat ik dit veel te weinig heb gedaan de afgelopen jaren. Maar het is nooit te laat om zoiets leuks weer op te pakken. Ik gaf me onlangs op voor een te gekke workshop die alles te maken heeft met tekenen. Maar daarover later meer!

Voor nu wens ik je een heel fijn lenteweekend (met iets meer zon dan vandaag)!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Ziet er bij jou binnen super lente achtig uit!! En wat kun je mooi tekenen! ( en schrijven trouwens ook… mooi handschrift )
    En die appeltaart… die kan lekker het hele jaar door! 🙂
    Al betrap ik me er wel op dat ik er per seizoen vaak wel een twist aangeef ( herfst : noten, winter : extra kaneel, lente/zomer : citroen )
    Fijne dag, liefs, Chrissie

Laat een reactie achter